اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان پویش حسینی برگزار می‏کند.

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۷ کد : ۶۲۵۴۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، به همت اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان پویش حسینی برگزار می‏شود. این پویش در قالب های:

1 خوشنویسی

2 نقاشی

3 عکاسی

4 پوستر

5 دلنوشته

اقدام به تحویل آثار از متقاضیان شرکت کننده می‏نماید.

آخرین مهلت ارسال آثار ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

ارسال آثار از طریق پیام رسان واتسآپ به شماره ۰۹۳۸۰۳۸۶۳۴۳

آدرس دبیرخانه جشنواره:  بندرعباس رسالت جنوبی خیابان فتح المبین اداره فرهنگی و اجتماعی

تلفن ۰۷۶۳۳۶۷۸۷۰۳ داخلی ۱۰۹