محمود صباحی ‏زاده، رئیس واحد استان هرمزگان بحث فرهنگ و مدیریت فرهنگ از قطب‏های تأثیرگذار بر فعالیت دانشگاه می باشد.

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۳ کد : ۶۲۴۳۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در اولین نشست تخصصی محمود صباحی زاده رئیس واحد استان هرمزگان با رؤسای مراکز استان، ضمن تشکر از تلاش‏های مهدی‏میرزاده‏کوهشاهی در دوران تصدی مسئولیت ریاست واحداستانی به تدوین سند راهبردی آمایش و سند راهبردی  آموزش مهارتی اشاره نمود و گقت: مراکز آموزشی با توجه به ظرفیت‏های هر شهرستان از استان نسبت به نیاز سنجی و نیازآفرینی آموزش‏های مهارتی اقدام نمایند و در این راستا اقطاب اثرگذار بر فعالیت دانشگاه علمی کاربردی مدنظر قرار گیرد.

ایشان بحث مهارت و اشتغال را یکی از قطب‏های اثرگذار بر دانشگاه علمی‏کاربردی برشمرد و گفت: بحث فرهنگ و مدیریت فرهنگ نیز از دیگر قطب‏های تأثیرگذار بر فعالیت این دانشگاه می باشد. وی آموزش‏های مهارتی منتج به اشتغال را از مهم‏ترین اولویت‏های دانشگاه دانست و ادامه داد: این دانشگاه علاوه بر قطب آموزش مهارتی استان می‏تواند با مدیریت فرهنگی صحیح به قطب فرهنگی استان تبدیل شود و وظیفه دانشگاه ایجاد سازوگاری است که دانشجو به تحصیل تجربه بپردازد. رئیس واحد استان هرمزگان در پایان سخنان خود تربیت، خانواده، آموزش، پژوهش و توسعه و منایع را از دیگر قطب‏های تأثیرگذار برشمرد و به تبیین و تشریح برنامه‏ها و انتظارات از مراکز آموزشی در هر یک از این حوزه‏ها پرداخت.

حجت‏الاسلام‏والمسلمین حاج آقا احمدی رابط دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن تبریک انتصاب محمود صباحی‏زاده و تقدیر از خدمات آقای مهدی میرزاده کوهشاهی در دوران تصدی مسئولیت ریاست واحد استانی، به تشریح برنامه‏های فرهنگی این دفتر پرداخت. ایشان عدم توجه به مقوله فرهنگ را یکی از دلایل اصلی عدم دستیابی جوامع دانشگاهی به اهداف اصلی خود برشمرد. رابط دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: این دانشگاه با توجه به ویژگی‏های خاص خود دارای کارکرد فرهنگی متفاوتی است و بر مشارکت حداکثری مراکز در اجرای برنامه‏های فرهنگی تآکید نمودند. همکاران تمامی حوزه‏های کاری واحد استانی مطابق دستور کار و سین برنامه به تبیین و تشریح عملکرد مراکز آموزشی و برنامه‏های دانشگاه و انتظارت از مراکز آموزشی برای تحقق برنامه‏های مذکور پرداختند. در بخش بعدی گزارش عملکرد مراکز آموزشی و برنامه‏های مرکز آموزش در سالجاری توسط رؤسای مراکز آموزشی ارائه گردید. پایان جلسه به پرسش‏های مطروحه توسط رؤسای مراکز آموزشی پاسخ داده شد.