ثبت نام دوره‌های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۰ کد : ۶۲۰۷۰ اخبار

ثبت‌نام پذیرش دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان از ۱۴ تیرماه در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، دکتر مهدی میرزاده، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با اعلام این خبر افزود: این دانشگاه در 114 کد رشته محل کاردانی در گروه های آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر از 14 تیرماه 1401در 10 مرکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان پذیرش دانشجو خواهد داشت که از لحاظ آماری کد رشته محل ها نسبت به سال گذشته رشد 78 درصدی داشته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در ادامه با بیان اینکه در این دوره از پذیرش دانشجو رشته های مورد نیاز بازار کار استان احصا شده گفت: بر این اساس بیش از 30  کد رشته جدید بر اساس مشاغل نوظهور و مطابق با سلیقه جوانان در استان پذیرش دانشجو انجام می شود.

دکتر مهدی میرزاده در ادامه بیان داشت: رشته‌های متنوعی برای اولین بار در سطح استان به مجموعه رشته‌های کاردانی مراکز آموزش علمی کاربردی استان اضافه شده است؛ از جمله:  تعمیر و بهره برداری دستگاه های آب شیرین کن، گاز رسانی، بهداشت محصولات دامی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان اظهار داشت:‌ متقاضیان ضرورت دارد که در مهلت در نظرگرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به درگاه اطلاع رسانی  سازمان سنجش به نشانی  sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در پذیرش دوره مذکور اقدام کنند.

دکتر مهدی میرزاده اضافه کرد متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی به نشانی ho.uast.ac.ir مراجعه و یا به صورت حضوری به مراکز آموزش علمی کاربردی در سطح  استان مراجعه نمایند.