پذیرش بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی

۰۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۵ کد : ۶۱۷۳۴ اخبار
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی گفت: متقاضیان جهت ثبت نام مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی می توانند بدون شرکت در کنکور و فقط با مراجعه به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور، نسبت به ثبت نام در این مرکز اقدام نمایند.

پذیرش بدون کنکور در مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محسن عامری سیاهویی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی با اشاره به تأسیس این مرکز آموزشی در سال 1388 و با هدف ارائه آموزش های کاربردی به دانشجویان راه اندازی شده است، اظهار داشت: هم اکنون این مرکز دارای چهار رشته کاردانی شامل «متالورژی تولید آلومینیوم»، «برق صنعتی»، «مکانیک تاسیسات صنعتی»، «ایمنی کار و حفاظت فنی» و همچنین چهار رشته کارشناسی شامل «متالورژی ذوب فلزات»، «مهندسی فناوری مکانیک ماشین افزار»، «مهندسی فناوری کنترل-ابزار دقیق» و «کارشناسی HSE» می باشد.

وی خاطرنشان کرد: مرکز آلومینوم المهدی تنها مرکز آموزش عالی در استان هرمزگان و از معدود مراکز سطح کشور بوده که توسط یکی از صنایع مادر راه اندازی و آموزش به دانشجویان در آن به صورت کاملاً کاربردی و در شرایط واقعی کار صورت می پذرد که یکی از رسالت های اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی در ادامه یادآور شد: از دیگر مزیت های این مرکز، استفاده از اساتید مجرب و نخبه است که بخش زیادی از آن ها در صنایع غرب شهر بندرعباس مشغول به فعالیت بوده و این مهم موجب شده است آموزش به دانشجویان جنبه کاربردی بیشتری پیدا کند.

عامری سیاهویی یادآور شد: در اختیار داشتن آزمایشگاه‏ها وکارگاه‏های تخصصی با آخرین فنآوری های موجود در کشور نیز از دیگر وجوه تمایز این مرکز است که دانشجویان فارغ التحصیل شده را در شرایط علمی و تخصصی مطلوبی قرار می‏دهد.

وی در پایان افزود: متقاضیان جهت ثبت نام مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی می توانند بدون شرکت در کنکور و فقط با مراجعه به سایت سازمان سنجش و آموزش کشور، نسبت به ثبت نام در این مرکز اقدام نمایند.