رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب اعلام کرد : آغاز پذیرش دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۱

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۷ کد : ۶۱۶۶۹ اخبار
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب از آغاز پذیرش دانشجوی کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون مرکز آموزش علمی کاربردی میناب برای مهر ماه ۱۴۰۱ از تاریخ ۲۹ خرداد سال جاری خبرداد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب اعلام کرد :

آغاز پذیرش دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی از 29 خرداد ماه 1401

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب از آغاز پذیرش دانشجوی کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون  مرکز آموزش علمی کاربردی میناب برای مهر ماه 1401 از تاریخ 29 خرداد سال جاری خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فرشته جمشیدی سرریگانی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب با اعلام این خبر افزود: این مرکز در راستای تربیت بخشی از نیروی کار ماهر و مورد نیاز بازار کار استان بخصوص مشاغل حوزه شرق استان (صنایع در دست احداث منطقه ویژه اقتصادی و صنعتی سواحل مکران) از تاریخ 29 خرداد ماه در 7 رشته کارشناسی حرفه ای و مهندسی فناوری بدون کنکور از طریق ثبت نام در سایت سنجش (www.sanjesh.org) اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

رئیس مرکز میناب، دانشگاه جامع علمی کاربردی را  دانشگاهی مهارت محور و کارآفرین معرفی کرد و گفت :

مراکز آموزشی تحت نظارت این دانشگاه  با برگزاری دوره‏های مهارتی مقطع دار کاردانی و کارشناسی و دوره‏های کوتاه مدت، با شهریه‏ای به مراتب ارزان ویژه  همه سطوح جامعه بخصوص شاغلین بخش های خصوصی و دولتی همواره در کانون توجه متقاضیان آموزش های مهارتی و کارآفرینی‏بوده‏است.
فرشته جمشیدی، اعطای مدارک تحصیلی معتبر و قابل ترجمه و مورد تأئید وزارت علوم تحقیقات و فناوری، برگزاری دوره های کاربینی و کارورزی، گذراندن مهارتهای مشترک و کارآفرینی، شهریه پائین و تحصیل ارزان قیمت، پرداخت وام کمک هزینه تحصیلی، تقسیط شهریه دانشجویان، مشاوره های رایگان کارآفرینی و روانشناختی ، حمایت های مادی و معنوی از دانشجویان صاحب ایده و نوآور و کارآفرین را  از مزیت های عمومی مراکز علمی کاذربردی، و  اختصاص فضای کسب و کار رایگان به دانشجویان و دانش آموختگان در دهکده کارآفرینی، امکان شهریه رایگان در قبال اشتغال بکار دانشجویان در دهکده کارآفرینی را از مزیت های منحصر به فرد تحصیل در مرکز آموزش علمی کاربردی میناب دانست.

ایشان چشم انداز مرکز آموزش علمی کاربردی میناب را روشن و امیدوار کننده اعلام کرد و گفت: امروز تربیت کارآفرین یک رسالت و مسئولیت اجتماعی است و مرکز میناب در این مسیر گامهای موثری برداشته است که احداث دهکده مهارت، کارآفرینی و توسعه کسب وکارهای دانش بنیان از آن جمله است. وی در ادامه افزود : حوزه‏ی شرق استان با ظرفیتهای متنوع و دست نخورده‏ی اقلیمی و طبیعی بستری فوق العاده برای توسعه اشتغال و کارآفرینی است و مرکز میناب با مطالعه و شناخت دقیق از منابع و فرصت های اشتغال و کارآفرینی در این مناطق، بدنبال تربیت و آموزش مهارتی جوانانی است که بتوانند خلاء نیروی انسانی ماهر و کارآمد را در مشاغل و صنایع در دست احداث مناطق حوزه‏ی شرق و سواحل مکران مرتفع نمایند.

رئیس مرکز میناب در خصوص استراتژی تبلیغات جهت جذب حداکثری دانشجو در مهر ماه 1401 افزود :

مرکز میناب همگام با اجرای سیاستهای تبلیغاتی یکپارچه دانشگاه جامع و عملیاتی نمودن برنامه های تبلیغاتی اعلامی از سوی دانشگاه، استراتژی تبلیغاتی " اطلاع رسانی سبز و موثر" را به منظور جلوگیری از تخریب بیشتر محیط زیست و کاهش هزینه های اجتماعی و همچنین اطلاع ر سانی هدفمند به مخاطبان اصلی با استفاده از زیر ساختهای فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و با شناسائی جامعه هدف متقاضی دوره های مصوب، و همچنین با کمک و حمایت جامعه محلی اجرا می نماید.

ایشان هدفگذاری پذیرش 1000 نفری را برای مهر ماه 1401 مورد تأکید قرارداد و افزود: از تمام ساز و کارهای ممکن و حتی الامکان کم هزینه برای تبلیغات اسفاده خواهیم کرد و معتقدیم بجای هزینه های تبلیغاتی مغایر با پروتکلهای زیست محیطی، تبلیغات سبز و مؤثر با سودمندی اجتماعی را در اولویت کار خود قرار دهیم.

ایشان همچنان گفت: مرکز میناب در دوره های کارشناسی و مهندسی فناوری 1.کارشناسی حرفه ای  حقوق ثبت اسناد و املاک 2 . کارشناسی حرفه ای مدیریت کسب وکار 3.کارشناسی حرفه ای تکنولوژی آموزشهای فرهنگی هنری 4. کارشناسی حرفه ای مدیریت امور فرهنگی - برنامه ریزی فرهنگی 5.کارشناسی حرفه ای تربیت مربی پیش دبستانی 6. مهندسی فناوری  ایمنی ، سلامت و محیط زیست(HSE)  7. مهندسی فناوری مکانیک تاسیسات برودتی و حرارتی  برای مهر ماه 1401 دانشجو می پذیرد و از متقاضیان خواست در فرایند ثبت نام دقت لازم را بکار ببندند که مغایرتی در ثبت نام خود نداشته باشند. همچنین اعلام کرد واحد مشاوره و ثبت نام مرکز آماده پاسخگوئی و مشاوره به متقاضیان بصورت تلفنی و واتساپی (09171651734)می باشد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب از پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در هفته های آتی خبرداد.  در پایان نیز از همه حامیان، مبلغان و معرفان مرکز میناب تشکر و برای آنان آرزوی سلامتی نمود.