ثبت نام علمی کاربردی مرکز آموزش علمی-کاربردی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان درمهرماه ۱۴۰۱

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۷ کد : ۶۱۶۶۴ اخبار
گروه استان ها- هرمزگان- رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از ثبت نام و پذیرش دانشجو در مهرماه ۱۴۰۱ خبرداد.

ثبت نام علمی کاربردی مرکز آموزش علمی-کاربردی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان درمهرماه 1401

گروه استان ها- هرمزگان- رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از ثبت نام و پذیرش دانشجو در مهرماه 1401 خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علی پورکریمی، رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان از پذیرش بدون کنکور علاقه مندان ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی خبر داد.

وی افزود: مزیت رشته های این مرکز برای دانشجویان در رشته های خاص نظامی تخفیف شهریه به میزان 25 درصد و سایر رشته های اعلامی به میزان 10درصد می باشد،همچنین این مرکز از اعضاء بسیج اعم از عادی و فعال و سایر نیروهای مسلح استان هرمزگان و همچنین ادارات و نهادهای سطح شهرستان و استان نظیر فرمانداری، استانداری، دادگستری، شهرداری، موسسات حراستی، شرکت های خدمات انتظامی و نگهبانی و ... دانشجو می پذیرد.

این مقام مسئول اذعان داشت: علاقه مندان رشته کارشناسی می توانند از تاریخ 29/03/1401 جهت ثبت نام به سایت سنجش و یا به صورت حضوری به این مرکز آموزشی مراجعه نمایند.

رئیس مرکز آموزش علمی-کاربردی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد:

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر جهت پاسخگویی:با شماره تماس: 07621825988- 07621825944 شماره همراه:09177631926 – 09177189161 شماره واتساپ:07621825988 تماس حاصل نمایند.

رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی:

1.کارشناسی ناپیوسته حرفه ای پدافند غیر عامل (خاص سازمانهای اطلاعاتی و نظامی)

2.کارشناسی حرفه ای آسیب شناسی اجتماعی پیشگیری از اعتیاد

3.کارشناسی خدمات حقوقی ارشاد و معاضدت قضائی

4.کارشناسی خدمات حقوقی امور قضائی

5.کارشناسی حرفه ای مربی گری تیراندازی

6.کارشناسی حرفه ای مدیریت امور اداری و منابع انسانی

رشته های تحصیلی مقطع کاردانی:

1.کاردانی حرفه ای کنترل ترافیک

2.کارانی ناپیوسته حرفه ای عملیات ویژه انتظامی