نشست ریاست دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان با رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان

۲۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۸ کد : ۶۱۵۴۵ اخبار
مهدی میرزاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان: مهدی میرزاده در دیدار با حسین رئیسی با اشاره با ظرفیت های دانشگاه علمی کاربردی در توسعه‌ی آموزشهای مهارتی، تربیت تکنسین و بازآموزی شاغلان از طریق آموزش‌های کوتاه مدت از برنامه‌های دانشگاه علمی کاربردی برای توسعه آموزش های مهارتی در غرب منطقه مکران خبر داد. میرزاده با بیان اینکه میناب در طرح آمایش سرزمین منطقه، به عنوان قطب علمی و مرکز ارائه خدمات آموزشی مشخص شده، از احیای مرکز آموزش علمی کاربردی میناب و پذیرش مجدد دانشجو در این مرکز متناسب با نیازهای صنعت و جامعه در شرق استان هرمزگان خبر داد.

رئیسی نماینده مردم میناب، جاسک، رودان، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های منطقه مکران و توانمندی‌های دانشگاه علمی کاربردی، حضور این دانشگاه در منطقه را کمکی به آموزش و اشتغال بومیان و توسعه درون‌زا در منطقه دانستند و ضمن اعلام آمادگی برای حل مسائل دانشگاه علمی کاربردی و توسعه بیش از پیش این دانشگاه، خواستار فعالیت بیشتر این دانشگاه در شرق استان هرمزگان شدند. در این جلسه همچنین مسائل و چالش‌های مرکز علمی کاربردی میناب مورد بررسی‌ قرار گرفت و مقرر شد حمایت‌های لازم از این مرکز برای حل مشکلات مالی صورت گیرد.