تمدید مهلت فراخوان انتخاب شعار دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۲ کد : ۶۱۴۸۹ اخبار
زمان فراخوان انتخاب شعار دانشگاه جامع علمی کاربردی تمدید شد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف تداعی شنیداری رسالت‌ و ماموریت‌های محوله در حوزه اشتغال مولد و توسعه فرهنگ مهارت آموزی، در نظر دارد شعار خود را هم راستا با عناصر هویت بصری طراحی نماید.
لذا از کلیه دانشجویان ، مدرسان ، همکاران دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور و عموم علاقمندان دعوت می‌نماید تا در انتخاب برترین شعار برای معرفی اهداف دانشگاه مشارکت نمایند.
در ارسال شعارهای پیشنهادی ضمن توجه به ویژگی‌های عمومی شامل اختصار، شیوایی و آهنگینی، به یاد ماندن و قابلیت انتقال آسان به عموم مخاطبان؛ ملاحظاتی از جمله تناسب با رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی، انحصاری بودن ، متفاوت بودن با شعار سایر دانشگاههای داخلی و خارجی و حفظ محتوا در زمان ترجمه برای محیط های بین المللی ، حائز اهمیت است.
علاقمندان برای ارائه پیشنهاد و مشارکت در این فراخوان می‌توانند تا ۲۵ خردادماه سالجاری مطابق اطلاعات درخواستی در لینک ذیل، نسبت به ارسال پیشنهادات اقدام نمایند.
لازم به ذکر است شعار پیشنهادی حداکثر دارای ۸ کلمه بوده و هر فرد شرکت‌کننده می‌تواند تا ۳ شعار را پیشنهاد نماید. به ۳ شعار برگزیده ، هدایایی ویژه ، اعطا می شود. https://b2n.ir/uast.shoar