طرح دستیار فناوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان اجرا می شود.

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۶ کد : ۶۱۴۲۶ اخبار
مهدی میرزاده؛ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان هرمزگان، از انعقاد تفاهم نامه زمینه های همکاری مشترک و استفاده بهینه از ظرفیت موجود در راستای اجرای طرح دستیار فناوری میان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان هرمزگان و پارک علم و فناوری هرمزگان و پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم خبر داد.

طرح دستیار فناوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان اجرا می شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، مهدی میرزاده، با اعلام این خبر، افزود: براساس این طرح، مطابق با تفاهم‌نامه منعقده بین واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی با پارک‌های علم و فناوری استان‌ها، دانشجویان دوره‌های کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه می‌توانند به عنوان دستیار و همکار فناور در شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری فعالیت کنند.

دانشجویان علاقمند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://www.parkintern.ir مراجعه نمایند.