انعقاد تفاهم‏ نامه مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی با انجمن علمی حقوق اداری استان هرمزگان

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۱ کد : ۶۱۴۰۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان، تفاهم نامه مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان هرمزگان و انجمن علمی حقوق اداری این استان با موضوع توسعه آموزش های کوتاه مدت در زمینه امور حقوقی و قضائی منعقد شد.

ابتدا مهدی میرزاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ضمن خوشامدگویی به حضار جهت حضورشان در این جلسه و با ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه، به تشریح ساختار دانشگاه و معرفی اجمالی مراکز پرداختند و خاطرنشان کردند نگاه دانشگاه علمی کاربردی به مسئله آموزش صرفاً توسعه رشته های مقطع دار نیست و توانمند سازی دانشجویان و دانش آموختگان خصوصاً حوزه حقوق با اجرا دوره های کوتاه مدت در این بخش یکی از برنامه های اصلی واحد استانی است. رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان در ادامه افزود: امضا این تفاهم نامه بستر و زمینه مناسبی را جهت مهارت افزایی دانشجویان و دانش آموختگان این رشته را در کل استان فراهم می کند.

در ادامه دکتر رنجبر رئیس انجمن علمی حقوق اداری استان هرمزگان  ضمن تشکر ازمهدی میرزاده جهت انعقاد این تفاهم نامه بیان داشت : آموزش های کوتاه مدت تکمیلی بین سطوح تحصیلی می تواند خلاء های آموزشی برنامه های درسی را پوشش دهد. وی تدوین و اجرا دوره های کوتاه مدت با موضوعات مشاوره حقوق کار، مشاوره حقوق ثبت و مشاوره تامین اجتماعی را با توجه به نیاز استان در این بخش ها ضروری برشمرد.

شایان ذکر است در این جلسه دکتر مهدوی مدیر گروه رشته حقوق مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی استان هرمزگان نیز حضور داشت و در خصوص نحوه اجرا برنامه های درسی توضیحاتی را ارائه کرد.