انعقاد تفاهم‏نامه مشترک دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان با انجمن علمی حقوق اساسی هرمزگان

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۷ کد : ۶۱۴۰۴ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان، تفاهم نامه مشترک این دانشگاه و انجمن علمی حقوق اساسی استان هرمزگان با موضوع توسعه آموزش های کوتاه مدت در زمینه امور حقوقی و قضائی منعقد شد.

مهدی میرزاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ضمن خوشامدگویی و با ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه به تشریح ساختار دانشگاه و معرفی اجمالی مراکز پرداختند و خاطرنشان کردند نگاه دانشگاه علمی کاربردی به مسئله آموزش صرفاً توسعه رشته های مقطع دار نیست ایشان در ادامه اظهار داشت: این تفاهم نامه همکاری با هدف گسترش زمینه های همکاری مشترک و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در راستای مهارت آفرینی دانشجویان و دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی و سایر دانشگاه ها در استان منعقد شده است.

صدیقه حسین پور رئیس انجمن علمی حقوق اساسی استان هرمزگان نیز از آمادگی کامل این انجمن به منظور تدوین و اجرا دوره های کوتاه مدت با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.