فراخوان انتخاب شعار دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۶۱۳۰۵ اخبار
دانشگاه جامع علمی ¬کاربردی با هدف تداعی¬ شنیداری رسالت‌ و ماموریت‌های محوله در حوزه اشتغال مولد و توسعه فرهنگ مهارت¬ آموزی، در نظر دارد شعار خود را هم¬راستا با عناصر هویت بصری طراحی نماید.

دانشگاه جامع علمی ­کاربردی با هدف تداعی­ شنیداری رسالت‌ و ماموریت‌های محوله در حوزه اشتغال مولد و توسعه فرهنگ مهارت­ آموزی، در نظر دارد شعار خود را هم­راستا با عناصر هویت بصری طراحی نماید.

لذا از کلیه دانشجویان، مدرسان، همکاران دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور و عموم علاقمندان دعوت می‌نماید تا در انتخاب برترین شعار برای معرفی اهداف دانشگاه مشارکت نمایند.

در ارسال شعارهای پیشنهادی ضمن توجه به ویژگی‌های عمومی شامل اختصار، شیوایی و آهنگینی، به یاد ماندن و قابلیت انتقال آسان به عموم مخاطبان؛ ملاحظاتی از جمله تناسب با رسالت­ دانشگاه جامع علمی­ کاربردی، انحصاری بودن، متفاوت بودن با شعار سایر دانشگاههای داخلی و خارجی و حفظ محتوا در زمان ترجمه برای محیط­ های بین­ المللی، حائز اهمیت است.

علاقمندان برای ارائه پیشنهاد و مشارکت در این فراخوان می‌توانند تا تاریخ 18 خردادماه سالجاری مطابق اطلاعات درخواستی در لینک ذیل، نسبت به ارسال پیشنهادات اقدام نمایند.

لازم به ذکر است شعار پیشنهادی حداکثر دارای 8 کلمه بوده و هر فرد شرکت‌کننده می‌تواند تا 3 شعار را پیشنهاد نماید. به 3 شعار برگزیده، هدایایی ویژه، اعطا می شود.