نشست صمیمی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با مهدی درخشان کارآفرین موفق استان

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۹ کد : ۶۰۹۴۱ اخبار
مهدی میرزاده: کارآفرینی و راه اندازی رشته های جدید متناسب با نیاز جامعه را از مهمترین مأموریت های دانشگاه علمی کاربردی عنوان نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان؛ مهدی میرزاده، رئیس واحد استان هرمزگان در نشست صمیمی با مهدی درخشان کارآفرین و عضو شبکه کارآفرینی استان، رصد آینده فضای کسب و کار و جهت گیری اشتغال استان را یکی از مأموریت های دانشگاه برشمرد. همچنین کارآفرینی و راه اندازی رشته های جدید متناسب با نیاز جامعه را نیز یکی دیگر از مهمترین مأموریت های دانشگاه علمی کاربردی عنوان نمود.

در ادامه سخنان ایشان، مهدی درخشان با اشاره به اینکه 280 نفر از صاحبان مشاغل خانگی که به عضویت شبکه کارآفرینی در آمده اند، آموزش های مهارتی را برای ورود به بازار و عرضه محصولات خود را در مجموعه دریافت کرده اند. وی همچنان در ادامه صحبتهای خود گفت: برپایی نمایشگاه عرضه محصولات خانگی در بندرعباس و عمان، برپایی هفته فرهنگی هرمزگان در برج میلاد هم از برنامه های پیش رو این شبکه کارآفرینی است. برگزاری دوره های کوتاه مدت در زمینه تعمیر کولرهای گازی،  کشت گیاهان دارویی، بسته بندی محصولات کشاورزی و بوم گردی با توجه به نیازسنجی صورت گرفته از اولویت های این مجموعه است. در پایان جلسه مقرر گردید تفاهم نامه ای مشترک با دانشگاه و شبکه کارآفرینی جهت اجرای دوره های فوق منعقد گردد.