پیام دکتر حسین بلندی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسب هفته معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۹ کد : ۶۰۸۳۳ اخبار
دکتر حسین بلندی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در پیامی فرارسیدن هفته معلم را تبریک گفت.
پیام دکتر حسین بلندی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسب هفته معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، در متن این پیام آمده است:

معلم امانتداری است که امانت او غیر همه امانت‌ها است. انسان امانت اوست.                                                                                                  حضرت امام خمینی (ره(

معلمی نه تنها شغل و حرفه نیست بلکه ذوق و هنری منطبق با آموزه های قرآن است. جایگاه و اهمیت نامگذاری یک هفته در طول سال تحت عنوان هفته معلم، بیانگر واقعیتی خاص و منحصر به فرد درخصوص شغل و حرفه معلمی بوده و جامعیت و ایثار این شغل مقدس است که آن را تا این حد گرامی و بی‌همتا از دیگر مشاغل اجتماع می نماید. معلم باید راه و رسم صحیح زندگی را به متعلم بیاموزد تا راهگشای آینده‌ای روشن باشد. دغدغه اصلی او باید چرخش حیات بشر بر مدار ارزش ها و کرامات انسانی باشد.
در این مسیر خطیر بزرگانی همچون شهید مطهری که نامشان بر تارک زمان می درخشد به قله های رفیعی دست یافتند. بی‌شک هدف از نامیدن سالروز شهادت این استاد فرزانه به عنوان روز معلم؛ نشر ایمان، اخلاص و سخت‌کوشی او در تربیت انسان‌ کامل بوده است.
بدین وسیله از زحمات تلاشگران عرصه آموزش‌های عالی علمی‌کاربردی، به ویژه مدرسان و اعضای هیأت‌علمی این دانشگاه؛ قدردانی نموده و روز معلم را تبریک و تهنیت عرض می نماید
امید است با همدلی و همراهی همه عزیزان، وظیفه خطیر تربیت آینده سازان این مرز و بوم و دستیابی به اشتغال مولد و دانش بنیان محقق شود.
سلامتی و سعادت همگان را از درگاه ایزد منان مسالت دارد.