برگزاری اولین جلسه کارگروه راهبری استان هرمزگان در سال ۱۴۰۱

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۲ کد : ۶۰۷۲۱ اخبار
اولین جلسه کارگروه راهبری استان هرمزگان، موضوع تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ با حضور ۹ نفر از اعضای این کارگروه در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان: ابتدا آفاق دولت آبادی  دبیر این کارگروه، توضیحاتی درخصوص اهم تبصره 18 با تأکید و اهتمام به شناخت وضعیت چالش ها و آسیب‏شناسی جهت ارائه راهبردهای لازم برای مرتفع شدن این چالش‏ها در استان هرمزگان اشاره نمود. مهدی میرزاده، رئیس واحد استان در ادامه جلسه توضیحات کاملی را درخصوص نحوه ارائه طرح های پیشنهادی و تعأمل مناسب و سازنده با سازمان مدیریت برنامه‏ریزی و شورای برنامه ریزی استان مطرح نمودند. گفتی است؛ رؤسای مراکز آموزشی عضو این کارگروه  نیز طرح‏هایی را پیشنهاد کردند که در راستای این پیشنهادات مقرر گردید به جهت شفاف سازی و رفع ابهامات با کمیته راهبردی ستاد رایزنی هایی صورت پذیرد.