معارفه رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۵ کد : ۶۰۷۲۰ اخبار
رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور حجت الاسلام‏ والمسلمین محمدکاظم علیجانی معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهدی میرزاده رئیس واحد استانی هرمزگان، حجت الاسلام‏ والمسلمین تقوی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان هرمزگان، رؤسای مراکز آموزشی و کارکنان این دانشگاه،  معارفه رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان هرمزگان برگزار شد. در این مراسم از زحمات و همکاری حجت الاسلام ‏و‏المسلمین ابراهیم جاودان، تقدیر و حجت‌الاسلام و المسلمین احمد احمدی پاکوه به عنوان رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان معرفی شد.