برگزاری مراسم تکریم و معارفه ریاست مرکز آموزش علمی کاربردی کیش

۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۹ کد : ۶۰۶۳۱ اخبار
از زحمات مهدی فلاحتی رئیس اسبق مرکز آموزش علمی کاربردی کیش تشکر و همایون روحیان به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی کیش معرفی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، مراسم تکریم و معارفه ریاست مرکز آموزش علمی کاربردی کیش روز سه شنبه 30 فروردین 1400، با حضور حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه جزیره کیش، شیخ شمس امام جمعه اهل سنت، مهدی میرزاده ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان هرمزگان، جمعی از مسئولان منطقه آزاد کیش، روسای دانشگاه‏های مستقر در جزیره، فرمانده سپاه جزیره و مدرسان، مدیران گروه‏ها، کارکنان و جمعی از دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم رضا اردلان معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش  افزود: دانشگاه علمی کاربردی باید محلی برای شکستن سبک و سیاقهای قدیمی و بروز تفکر و ایده های نو باشد تا ایده های جدید به محصول در جامعه تبدیل شوند. وی با اعلام اینکه آموزشهای علمی کاربردی با ایجاد ارزش در جامعه به توسعه همه جانبه کشور کمک می کنند آمادگی منطقه آزاد برای توسعه همکاری با دانشگاه‏ علمی کاربردی را اعلام کرد.

در ادامه مراسم حجت الاسلام حاج اقا حسن زاده امام جمعه جزیره کیش با اشاره به تلاش قدمت دانشگاه علمی کاربردی در جزیره کیش، حضور پررنگ دانش‏ آموختگان دانشگاه علمی کاربردی در مناصب اداری و خدماتی دانشگاه را نشان دهنده اهمیت و موفقیت این دانشگاه برشمرد.

در این مراسم شیخ شمس امام جمعه اهل سنت گفت: با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مرکز کیش که بدلیل نیاز جزیره ایجاد شده است، مجموعه ای است جوان، چابک و منطبق بر نیازهای مختلف جامعه نقش این دانشگاه را در توسعه جزیره قشم بی بدیل عنوان کرد.

در ادامه مراسم مهدی میرزاده با اشاره به استقبال مناسب جامعه و دانشجویان از دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در سال 1400، این استقبال را نشانه اعتماد جامعه و نسل جوان به دانشگاه و آن را مهمترین سرمایه دانشگاه علمی کاربردی دانستند. ایشان جزیره کیش را بهترین مکان برای توسعه دانش بنیان و همچنین توسعه تعاملات بین المللی در حوزه آمورش عالی دانستند و با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه علمی کاربردی، ابراز امیدواری کردند که جزیره کیش به عنوان پایلوت و پیشگام همکاری‏های بین المللی در حوزه آموزش عالی و مهارتی،به الگویی موفق برای سایر مناطق کشور تبدیل شود. ایشان در پایان همکاری دانشگاه علمی کابردی با دانشگاه‏های مختلف مستقر در جزیره، تداوم حمایت منطقه آزاد از دانشگاه‏ و توجه به مسائل فرهنگی و همکاری با نهادهای مرتبط در این زمینه را رمز موفقیت دانشگاه علمی کاربردی در مأموریتهای محوله دانستند.

و در پایان ضمن تشکر از زحمات مهدی فلاحتی، همایون روحیان از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکزکیش معرفی شدند. روحیان از اعضای هیئت علمی با سابقه دانشگاه علمی کاربردی است که مناصب مختلفی را در این دانشگاه تجربه کرده و پیش از این نیز در یک دوره ریاست دانشگاه علمی کاربردی مرکز کیش را برعهده داشته است.