برگزاری نشست مشترک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۴ کد : ۶۰۵۶۱ اخبار
جلسه ای در محل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، در این دیدار که در محل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان برگزار شد. مهدی میرزاده کوهشاهی رئیس دانشگاه با اشاره به توانمندی‏های دانشگاه علمی کاربردی، مأموریتهای این دانشگاه و نیازهای جامعه همکاری دانشگاه علمی کاربردی و اداره کل کار، رفاه و تأمین اجتماعی را ضروری دانستند. ایشان با اشاره به تفاهم نامه میان دانشگاه جامع و معاونت امور بانوان ریاست جمهوری با محوریت توانمندسازی زنان، ابراز امیدواری کرد با به کار گیری ظرفیت‏های مراکز آموزش علمی کاربردی استان در برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارتی که منجر به ایجاد اشتغال می‏شود، گامهای مهمی در توانمند سازی زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار برداشته شود. ایشان همچنین ضمن اعلام آمادگی دانشگاه برای دغدغه مهم اداره کل کار استان یعنی ایمنی کارگران و برگزاری دوره‏های مهارتی برای متقاضیان اشتغال در کل استان، آسیب شناسی فضای اشتغال و کسب کار استان را با حضور متولیان این حوزه ضروری برشمرد. در ادامه جلسه مجتبی معین وزیری یکی از دلایل اصلی بیکاری در استان را نداشتن مهارت لازم برای ورود به بازار کار دانست و اظهار داشت با همکاری میان این اداره و دانشگاه جامع علمی کاربردی و تشکیل تعاونی های دانش بنیان فضای کسب و کار در استان رونق یابد.
در پایان جلسه دو طرف بر تشکیل کمیته مشترک کاری و احصاء موارد مشترک همکاری تاکید کردند و مقرر شد طرفین نیازها و توانمندی‏های خود را برای تداوم و تعمیق همکاریها اعلام کنند . همچنین مقرر شد آسیب شناسی فضای اشتغال، مهارت و کسب کار استان در اردیبهشتماه با حضور مسئولان دستگاه‏های اداری و متخصصان دانشگاهی برگزار شود.