نتایج جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۴ کد : ۶۰۴۸۴ اخبار
نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس سال ۱۴۰۰ دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس فراخوان سال ۱۴۰۰ در دبیرخانه هیات اجرایی جذب و تایید نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.مهدی میرزاده کوهشاهی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گفت: در فراخوان جذب متقاضیان حق التدریس مراکز آموزش علمی کاربردی سال ۱۴۰۰ که از طریق سامانه جام در سراسر کشور انجام شد،582 نفراز استان وارد سامانه شدند که از این تعداد، حدود 314 هزار نفر شرایط اولیه را داشته و ثبت‌نام کردند. وی تصریح کرد: در مجموع بیش از111نفر از این متقاضیان به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند و از این تعداد حدود 95 نفر واجد شرایط شناخته شده و برای آنها کد مدرسی صادر می‌شود. ایشان در ادامه افزود: متقاضیانی که به نتایج اعتراض داشته باشند می‌توانند به مدت یک هفته با ورود به سامانه جامع جذب مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی jam.uast.ac.ir اعتراض خود را ثبت نموده و موضوع را از طریق این دانشگاه در استان پیگیری کنند.