امتحانات دانشگاه جامع علمی کاربردی حضوری خواهد بود.

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۶۰۴۸۲ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، مهدی میرزاده کوهشاهی رئیس این دانشگاه با اشاره به اینکه کلاس‌های آموزشی و امتحانات این دانشگاه به صورت حضوری برگزار می‌شود، گفت: دانشجویان برای حضور در کلاس‌ها باید حتماً سه دوز واکسن را دریافت کرده باشند.

وی ضمن تأکید بر حضوری بودن کلاس‏های مراکز این دانشگاه در استان اظهار کرد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی سابقاً هم تمامی کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار نمی‌شد؛ بلکه دروس عملی و کارگاه‌ها با حفظ پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری فیزیکی به صورت حضوری برگزار می‌شد.ایشان در ادامه صحبت‏های خود افزود: خوشبختانه با توجه به اینکه کلاس‌ها به صورت منظم برگزار شده، از این رو طبق تقویم آموزشی معمول، سال را تمام می‌کنیم. همچنین امتحانات کاملاً حضوری خواهد بود مگر اینکه حوادث غیر مترقبه‌ای پیش بیاید و یا مصوبه جدیدی اجرا شود. در غیر این صورت دانشگاه قصد دارد سال تحصیلی را همان‌گونه که با روند آموزش حضوری شروع کرده، با آزمون حضوری نیز به پایان برساند.مهدی میرزاده در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز آموزش علمی کاربردی استان، گفت: کلیه پروتکل‌های مورد تأکید از سوی ستاد ملی کرونا و همچنین مراکز بهداشت چه در بندرعباس و چه در شهرستان‌ها را اعمال کردیم و دفتر نظارت و ارزیابی به صورت مرتب در حال بررسی است و خوشبختانه تا به امروز موردی نداشتیم.رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با اشاره به اینکه این دانشگاه طبق آیین‌نامه ستاد ملی کرونا که به مراکز آموزش عالی ابلاغ شده، عمل می‌کند، تصریح کرد: تلاش کردیم فاصله فیزیکی دانشجویان رعایت و کلاس‌ها با حداقل دانشجو برگزار شود همچنین نظارت خوبی بر پنجره‌ها و سیستم تهویه صورت گیرد و دانشجویان و اساتید ملزم به استفاده از ماسک باشند.وی ضمن تأکید بر اهمیت واکسینه شدن دانشجویان و اساتید، افزود: دانشجویان برای حضور در کلاس‌ها باید حتماً سه دوز واکسن را دریافت کرده باشند. همچنین یک فرصت اولیه برای تعداد اندکی از دانشجویان و اساتید که دوز سوم واکسن را دریافت نکرده بودند در دو هفته گذشته فراهم شد تا در این بازه زمانی دوز سوم واکسن خود را نیز دریافت کنند و در حال حاضر اکثر افراد واکسینه شده‌ و حتماً سه دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.این مقام مسئول در خصوص روند صدور کارت دانشجویی برای ورودی‌های سال‌های اخیر، بیان کرد: ما از قبل تدارک چنین ایامی را دیده بودیم، کما اینکه در روزهای اول برای حضور دانشجو همراه با کارت دانشجویی پافشاری نمی‌کنیم. دانشجویان می‌توانند برای اخذ کارت دانشجویی به آموزش مرکز خود مراجعه و مدارک هویت دانشجویی خود را تهیه کنند.