برگزاری ششمین جلسه کمیته آموزش عالی کوتاه مدت استان هرمزگان

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۵ کد : ۶۰۱۲۰ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان: ششمین جلسه کمیته آموزش عالی کوتاه مدت استان با حضور اعضا در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۴۰۰ در محل واحد استانی هرمزگان برگزار شد.
برگزاری ششمین جلسه کمیته آموزش عالی کوتاه مدت استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان: ششمین جلسه کمیته آموزش عالی کوتاه مدت استان با حضور اعضا در تاریخ 21/12/1400 در محل واحد استانی هرمزگان برگزار شد. مهدی میرزاده، رئیس واحد استانی هرمزگان ضمن خوشامد گویی به اعضا، ظرفیت های استان را در حوزه های مختلف را برشمرد و ابراز امیدواری کرد با توسعه آموزش های کوتاه مدت و مهارت افزایی به نیازهای مهارتی بازار کار به موقع و در سریع ترین زمان پاسخ داده شده است. در این جلسه همچنین درخواست اجرای دوره های کوتاه مدت متقاضیان جدید بررسی و در نهایت گزارش عملکرد حوزه آموزش کوتاه مدت دانشگاه توسط فاطمه رضوانی، دبیر کمیته ارائه و این عملکرد حوزه  توسط اعضا مورد برررسی قرار گرفت. مهندس فخاریان عضو این کمیته گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در شهرداری بندرعباس امیداوریم در سال جدید همکاری میان دانشگاه و شهرداری وارد مرحله جدیدی گردد و همچنین  برخی از راهکارهای توسعه آموزش های کوتاه مدت توسط مهندس شبانکاره عضو دیگر این کمیته  بیان شد. در پایان از زحمات اعضا کمیته با اهدای لوح تقدیر توسط رئیس واحد استانی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.