بیانیه دانشگاه به مناسبت روز بزرگداشت مقام شهید

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷ کد : ۶۰۰۶۰ اخبار

به مناسبت روز بزرگداشت مقام شهید، دانشگاه جامع علمی کاربردی بیانیه ای صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا، بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَ‌بِّهِمْ یُرْ‌زَقُونَ»(آل عمران/169)

شـــهـادت؛ رمز پیروزی و جاودانگی انقلاب اسلامی ایران و موهبتی الهی  و شــهـیـد همیشه زندة جاوید است.

" 22 اســفند" روز بزرگداشت مقام شهید و شهادت است؛ شهیدی که با گذر از همه تعلقات دنیوی خود حجاب‌های ظلمانی و نورانی‌ را درنوردیده، با جانبازی و ایثار؛ و بذل جان، و چشم پوشی از مال، فرزند و همه هستی خود و گذر از تمامی مرزهای محدود حیات مادی، به بشـریـت، «شرافت، آزادی، استقلال، انسانیت، عزت نفس و کرامت انسانی و الهی» را هـدیه کرده و نویدبخش حیاتِ عزتمند ابدی است.
امروز تکلیف همگانی، حرکت در مسیر تحقق آرمان‌های ولایت با هدف تحقق حکومت جهانی اسلام، پیشرفت و تعالی معنوی و علمی، تحقق اقتصاد مقاومتی، بسترسازی اشتغال، اجرای بیانیه گام دوم انقلاب، مقابله با جلوه‌های جنگ نرم و حضور در صحنه دفاع از دستاورد‌های خون شهدا تا نیل به قله‌های عزت و تعالی است و بی شک هر گونه غفلت و انحراف از این مسیر نورانی، عذاب الهی و خسران ابدی را به دنبال خواهد داشت و این مهم جز با تاسی از فرهنگ شهدا امکان پذیر نخواهد شد.
در آستانه 22 اسفندماه، روز بزرگداشت شهدا و سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی «رضوان الله تعالی علیه» مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی؛ یاد و خاطره شهدای والامقام و گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعین حرم و امنیت و سلامت و شهدای دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی را گرامی داشته و به ارواح مطهر آنان درود می‌فرستیم.