در راستای ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از منابع طبیعی، در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس ، مراسم روز درختکاری برگزار شد.

۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۳ کد : ۵۹۹۸۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی،  به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی، مراسم درختکاری با حضور مهدی میرزاده رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان، محمد دلپسند رییس جهاددانشگاهی استان، بیژن خشنود رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرعباس و چند تن از کارکنان مرکزدر روز  یکشنبه ۱۵اسفندماه در محوطه جهاددانشگاهی استان هرمزگان برگزار شد.

این مراسم به منظور ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی و پوشش گیاهی و ایجاد بستری پاک برای سلامت روح و روان برگزار و در آن چند اصله نهال در محوطه مرکز جهاددانشگاهی استان هرمزگان  کاشته شد.