رویداد شتاب (استارت آپی) حوزه شیلات توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم و پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) برگزار شد.

۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۶ کد : ۵۹۸۸۸ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان، اختتامیه رویداد شتاب (استارت آپی) حوزه شیلات توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم و پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) در تاریخ ۸ اسفند ۱۴۰۰ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان، اختتامیه رویداد شتاب (استارت آپی) حوزه شیلات توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم و پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) در تاریخ 8 اسفند 1400 برگزار شد.

در ابتدای مراسم مهدی روشن زاده رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم به نقش مهم استارت آپ ها و رشد سریع آن ها در بین کشورهای مختلف پرداختند و تشریح نمودند که با استفاده از توان استارت آپ ها در جهت بهبود فضای کسب وکار، افزایش سرمایه گذاری و توسعه فعالیت های مکمل، مطلوبیت فضای کسب و کار از جمله شاخص ‌های تعیین‌ کننده وضعیت اقتصادی هر کشوری به شمار می رود که هر چه این فضا شفاف‌تر و رقابتی‌تری باشد، سریع تر به طرف رونق اقتصادی پیش خواهد رفت، بنابراین برگزاری استارت آپ شیلات در جزیره قشم می تواند فرصت های مناسبی برای صاحبان ایده جهت معرفی دستاوردهای خود و یافتن شغل مناسب و مرتبط بوجود آورد. ایشان همچنین گزارش مختصری از روند برگزاری رویداد ارائه دادند.

در ادامه دکتر محمد شریف رنجبر رییس پارک زیست فناوری خلیج فارس برگزاری این رویداد را شروع خوبی برای شناسایی ایده های نوین و تداوم سرمایه گذاری در حوزه شیلات بیان نمود و افزود: در تلاش هستیم با همکاری پارک و دانشگاه به گونه ای عمل کنیم که ایده های جوانان در حوزه شیلات جمع آوری و با حمایت از ایده های برتر، بتوانند سهمی از بازار صنعت شیلات را از آن خود کنند.

شایان ذکر است در این رویداد که برای نخستین بار در حوزه شیلات در جزیره قشم برگزار شد، 30 ایده از سراسر کشور در مرحله نخست دریافت و ارزیابی شده و پس از برگزاری افتتاحیه و داوری اولیه تعداد 12 ایده به مرحله دوم راه یافتند. در مرحله دوم که مراسم اختتامیه این استارت آپ در محل سالن همایش پارک زیست فناوری خلیج فارس برگزار شد، 12 ایده توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت 4 ایده برتر با عناوین تولید غذای ماهی های تزیینی (غذای مولدین و غذای لاروها) (صاحب ایده آقای علی رضایی)، تکثیر و پرورش مرجان ها و بی مهرگان زینتی دریایی (صاحب ایده آقای هومن احمدیان) و سامانه مشاوره شیلات (صاحب ایده آقای سلمان کمالی زاده) و سی کاشغ قشم (صاحب ایده خانم خوله غنی) به ترتیب موفق به کسب رتبه ها اول تا سوم شدند که با نظر داوران رتبه سوم بصورت مشترک به آقای کمالی زاده و خانم غنی تعلق گرفت و از نفرات برتر بصورت نقدی تجلیل شد.

گفتنی است امکان استقرار برای ایده های برتر در مرکز نوآوری وابسته به مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم و شرکت های پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم فراهم است.