رویداد شتاب(استارت آپی) انبه و لیمو به کار خود پایان داد

۰۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۷ کد : ۵۹۸۴۲ اخبار

آئین پایانی رویداد شتاب(استارت آپی) انبه و لیمو با مشارکت سازمان ها و ارگانهای مرتبط با همراهی بخش خصوصی و با حضور سرمایه گذاران، تسهیل کنندگان و فعالان حوزه کشاورزی در استان هرمزگان با محورهای محصولات غذایی، محصولات دارویی، محصولات بهداشتی، بسته بندی و نگهداری، استفاده از ضایعات، بازاریابی و فروش و سایر ایده های مرتبط با انبه و لیمو در 20 بهمن 1400 برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در این مراسم افزود: مناطق گرمسیری مانند شهرستان میناب توانایی زیادی برای کشت و تولید انبه و لیمو دارد که با افزایش تقاضای داخلی و خارجی، باغداران علاقه بیشتری به کشت آن دارند و افزایش تولید آن می‌تواند به طور چشمگیری روی وضعیت اقتصادی مردم تاثیر مطلوبی داشته باشد.

دکتر مهدی میرزاده کوهشاهی تصریح کرد: توان علمی و تخصصی اعضای هیئت علمی دانشگاه پشتوانه بزرگی برای فعالیت این مرکز بوده و امید است با نگاه علمی به آن مشکلات و معضلات کشاورزان استان هرمزگان برطرف شود.

وی اضافه کرد: وجود باغات انبه و لیموترش در هرمزگان عنایت خداوند به مردم این منطقه است که باید شکرگزار این نعمات بود و باید بهترین بهره برداری را از این محصولات برد تا هرمزگان را قطب تولیدات این محصول در کشور و در منطقه مطرح کنیم.

میرزاده بیان کرد: بخش کشاورزی این استان ساحلی در جنوب کشور با توجه به جایگاه راهبردی آن و همچنین ظرفیت های ویژه این بخش به خصوص در توسعه کشت گلخانه ای در صورت گره گشایی از مسائل، می تواند نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و بهبود معیشت مردم این منطقه و حتی کشور داشته باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در پایان با اشاره به اینکه در این استارت آپ ۱۷ ایده به دبیرخانه ارسال شد که ۷ ایده موفق به ارائه آن شدند، خاطرنشان کرد: مرتضی مهدی زاده با ایده «روغن گیری از مغز هسته انبه»، عبدالعلی خاکسار با ایده «تولید کود بیولوژیک ورمی کمپوست» و  ایران محمدپور با ایده «تهیه برگه های خشک انبه به روش آبگیری اسمزی» به ترتیب حائز رتبه های اول تا سوم شدند.