آغاز ثبت نام پذیرش دوره کارشناسی «ناپیوسته» دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال ۱۴۰۰

۱۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۱ کد : ۵۸۲۱۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام داوطلبان دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه 1400 آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای «ناپیوسته» نظام آموزش مهارتی این دانشگاه و ثبت نام در پذیرش می توانند از امروز 16 آذرماه تا تاریخ 22 آذرماه سالجاری به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرسwww.uast.ac.ir  مراجعه کنند.

دریافت دفترچه راهنمای پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال 1400

ثبت‌ نام پذیرش دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای(ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی بهمن ماه سال1400