گرامیداشت ۱۶آذرماه، روز دانشجو

گرامیداشت روز دانشجو

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۳ کد : ۵۸۱۰۶ اخبار
جشن نودانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان به مناسبت روز دانشجو برگزار شد.
گرامیداشت روز دانشجو

جشن نودانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه جامع علمى کاربردى استان هرمزگان به مناسبت روز دانشجوبرگزار شد.

در ابتدای برنامه ریاست دانشگاه علمى کاربردى هرمزگان ضمن تبریک روز دانشجو با اهدای شاخه گل به نودانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه، از این دو گروه قدردانی کرد.

دکتر مهدى میرزاده با اشاره به تغییر در مأموریت و کارکرد دانشگاه‏ها، دانشگاه علمی کاربردی را دانشگاهی مهارت افزا و کارآفرین دانستند که می تواند تحولی در عرصه اشتغال و کارآفرینی ایجاد کند.

رئیس دانشگاه علمى و کاربردى استان هرمزگان بیان اینکه هر فردی که وارد دانشگاه وارد می شود در شخصیت وی یک تحول مثبت رخ می دهد و حتی بعد از فارغ التحصیلی نیز با این فضا همواره در ارتباط است عنوان کرد که به تعبیر شهید بهشتی «دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود».

بنابر این اگر رسالتمان را از این منظر مورد توجه قرار دهیم، میبینیم که هدف دانشگاه ساخت جامعه آرمانی، افزایش آگاهی و بیداری در جامعه است. ایشان با اشاره به جایگاه ویژه موذن در اسلام افزودند  اگر ما با اتکاء به جمله شهید بهشتی پیش برویم به هدف خود در دانشگاه و جامعه خواهیم رسید.

میرزاده با اشاره به این که خوشبختانه دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه پویایی است، عنوان کرد: در سایر دانشگاه ها در سال های اخیر پویایی سال های گذشته دیگر وجود ندارد و تحرکات دانشجویی دچار نوعی افول شده است اما دانشگاه علمی کاربردی با توجه به ماهیت خود همچنان دانشگاهی پویا است . ایشان تأکید کردند دانشجویان با توجه به رسالت خود نباید نسبت به تحولات جامعه بی تفاوت بمانند، بلکه به معنای واقعی کلمه مطالبه گر بوده و چراغ راهنما و موذن جامعه باشند.

وى در پایان گفت: رسالت دانشجو این است که نسبت به مسائل جامعه حساس بوده و مشکلات، کاستی‏ها و کجروری ها را به مسئولان گوشزد کند و اگر قشر دانشجو به این رسالت خود عمل کند، قطعا مشکلات و مسائل موجود اصلاح خواهند شد.

عباسی معاون فرهنگى دانشگاه علمى و کاربردى کشور نیز ضمن تبریک روز دانشجو گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامى در خصوص دانشگاهیان توجه و تاکید ویژه اى شده است.

دکتر عباسى ضمن تبریک روز دانشجو با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در خصوص دانشگاهیان بیان کرد: مقام معظم رهبرى  معنویت و اخلاق در دانشگاه ها  را تاکید فرموده اند.

وى با بیان این که ارزش های معنوی باید مورد توجه واقع شوند، افزود: این موضوع در میان دانشجویان اولویت بیشتری دارد چرا که چشم جامعه به دانشگاهیان آن است.

عباسى با اشاره به این که توجه به معنویت مهم است و در جهت استفاده درست از علم و دانش همراهی  معنویت با این دو مورد بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: مقابله با تهاجم فرهنگی از جمله وظایف دانشجویان است و این باید در عمل نشان داده شود، گاه با سخنرانی گاه با نوشتن مقاله و گاه با تولید محصولی مطلوب.

معاون فرهنگى دانشگاه علمى کاربردى کشور با بیان این که توجه به اقتصاد مقاوتی از دیگر فرمایشات و توصیه های مقام معظم رهبری است  تصریح کرد: اگر به دانشگاه  علمی و کاربردى و سیاست های آن توجه کنید متوجه خواهید شد که هدف اصلى آن تربیت نیروی متخصص است، شما دانشجویان باید در به کارگیری دانش همراه با مهارت در راه تحقق اقتصاد مقاوتی بکوشید.

وى با بیان این که امام میگوید دانشجو باید با عوامل عقب ماندگی مبارزه کنند، اظهار کرد: تمام مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی باید به دست دانشگاهیان فارغ التحصیل شده یا نودانشجویان حل شود.

در ادامه برنامه مسئول نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه های استان هرمزگان ضمن تبریک روز دانشجو عنوان کرد که در ۱۶ اذر صداى دانشجویان پیام آور ازادی بود، از قلب دانشگاه بلند شد و علیه استکبار و استبداد فریاد زدند.

وى ادامه داد: امروز روز گرامیداشت دانشجوی بیدار، ضد استبداد، فداکار و شجاعی است که نتیجه ان استقلال و ازادی امروز است.

حجه الاسلام و المسلمین تقوی با بیان اینکه باید ببیینیم دشمن ایران و خاک و سرزمین و ایرانی چیست و کیست؟افزودند دانشجویان این سوال را می پرسند که ما باید تمروز با چه کسى مبارزه کنیم؟ من میگویم باید دسیسه های دشمن را بدانیم و بخوانیم. اما انچه را که امروز دشمن جامعه باید میدانیم، فقر بی حالی و تنبلی، فساد است، دانشجو باید با این ها مبارزه کند.

ایشان با اشاره به نرخ فلاکت در استان دانشگاه علمی کاربردی را دانشگاهی دانستند که در کنار دانایی و توانایی بر روی افزایش مهارت که نیاز امروز جامعه برای رفع بیکاری است تأکید داشتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان در پایان این مراسم از یک اثری تألیفی توسط دانشجویان مرکز علمی کاربردی شهرداری قشم رونمایی و با اهدای لوح از فارغ التحصیلانبرگزیده و فعالان فرهنگی این دانشگاه تقدیر شد.