دربازدید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان از مجتمع الومینیوم المهدی مطرح شد :

پیشتازی مرکز آموزش علمی کاربردی آلومینیم المهدی در استان

۱۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۲:۱۳ کد : ۵۳۵۹۷ اخبار
پیشتازی مرکز آموزش علمی کاربردی آلومینیم المهدی در استان

مهدی میرزاده رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان به همراه جمعی از معاونین و مدیران این دانشگاه از مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار روزنامه دریا، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در جریان بازدید از بخش های مختلف مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی، اظهار کرد: مرکز آموزش المهدی یکی از مراکز شاخص در استان هرمزگان می باشد که در دو سال پیاپی به عنوان برترین مرکز علمی کاربردی در استان انتخاب شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ضمن تشکر و قدردانی از نگاه ویژه و حمایت های مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی در حفظ، تداوم و توسعه این مرکز در ابعاد مختلف کمی و کیفی، بیان کرد: حضور یک مرکز آموزش عالی در غرب شهر بندرعباس که بتواند نیروی کار ماهر برای صنایع پرورش دهد و بخشی از مسئولیت‌های مهم صنایع در حوزه علمی و اجتماعی است که شرکت آلومینیوم المهدی با نگاه ویژه ای که به این مرکز دارد در این زمینه پیشتاز است.

میرزاده در پایان تاکید کرد: در دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان و همچنین ستاد مرکزی دانشگاه نگاه ویژه ای به مرکز آموزش آلومینیوم المهدی وجود داشته که این مهم حاصل حمایت های مدیریت ارشد مجموعه و تلاش‌های کارکنان مرکز می باشد.

در ادامه این بازدید نیز «سید هادی سجادی» مدیر آموزش شرکت آلومینیم المهدی و رئیس مرکز علمی کاربردی این شرکت با اشاره به اینکه سیاست و تاکید مدیرعامل این مجموعه بر افزایش سطح کیفی این مرکز می باشد، خاطرنشان کرد: تمامی سیاست و راهبرد این مرکز بر بالا بردن سطح کیفی معطوف شده است و امید داریم در سال آینده به عنوان یکی از ۱۰ مرکز برتر در کشور انتخاب شویم.

لازم به ذکر است مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آلومینیوم المهدی  دارای ۹ رشته فنی در مقاطع کاردانی و کارشناسی می باشد و فعالیت خود را از سال ۱۳۸۹ آغاز کرده است.

پویا مسعودی ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۹:۱۷
خیلی عالی