گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۰ کد : ۴۹۴۱۵ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، جمعی از مدیران و کارشناسان ستادی و استانی روابط عمومی این دانشگاه، گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی به  صورت ویدئو کنفرانس در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات ایام ماه رمضان، به نقش موثر روابط عمومی در ارتقائ سازمان اشاره کرد.

وی ضمن تشکر از رسانه های گروهی در بیان اهداف و برنامه های دانشگاه عنوان کرد: اکنون فعالیت و کارکرد روابط عمومی نسبت به گذشته در این دانشگاه بسیار پیشرفت داشته و باعث اعتماد مخاطب و مسئولین شده است. از سوی دیگر حضور فعال، مناسب و موثر روابط عمومی این دانشگاه در رسانه ها، فضای مجازی و ... پوشش خبری برنامه ها و فعالیت های این دانشگاه توسط خبرنگاران باعث ایجاد شفاف سازی برای مخاطبین نیز شده است.

دکتر محمدحسین امید اظهار داشت: تهیه بسته های خبری، برگزیده شدن شعار علمی_شو_کاربردی_شو به عنوان شعار دانشگاه در افکار عمومی، به روز بودن و توزیع مناسب اخبار در کنار بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات و ایجاد بستر مناسب در حوزه های آموزشی، پژوهشی و اداری توانسته زیر ساختهای بسیار خوبی را در ارتباط با به نمایش گذاشتن دستاوردهای دانشگاه در حوزه های آموزشی، مدرسان، دانشجویان به همراه داشته باشد.

وی افزود: نظارت مستمر بر کیفیت، اخذ ثبات و صلاحیت 90% مراکز علمی کاربردی، پایش مدرسان، برگزاری آزمون های متمرکز، تدوین 30 عنوان کتاب کمک درسی به صورت رایگان و جذب بالای دانشجو از دیگر فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین استمرار آموزشی های مجازی، سطح بندی دوره سوم مراکز علمی کاربردی، تشکیل ستاد گفتمان سازی، ترویج و اطلاع رسانی در ثبت نام، توجه به ترویج و گفتمان مهارت آموزی در کشور،  استمرار در برگزاری آزمون های متمرکز از برنامه های آتی این دانشگاه برشمرد.

در ادامه این جلسه کارشناسان روابط عمومی با بیان نکات و پیشنهادهایی در خصوص موضوعات مطروحه و مسایل جاری دانشگاه پرداختند.