نشست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با فرمانده کارخانجات نداجا به مناسبت ۷ آذر سالروز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۱ کد : ۴۷۲۴۳ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت 7 آذر سالروز نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با هدف انعکاس توانمندی، اقتدار و سیادت نیروی دریایی ارتش، نشست با حضور ناخدا یکم عباس فاضلی نیا، فرمانده کارخانجات نداجا، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، کارکنان دانشگاه، رؤسا/سرپرستان، مسئولین حراست، اساتید مراکز آموزش علمی کاربردی استان هرمزگان، در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

دکتر جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، ضمن خیرمقدم به مدعوین درجلسه گفت: اگر تمام سرزمینهای جهان را مورد مطالعه قرار دهیم، می بینیم که هر سازمانی،یک وظیفه، نقشه راه، و چهارچوبی دارد و چیزی که جالبتر از همه است، ارتباط تنگاتنگ آنها با مراکز علمی، دانشگاهی، و صنعتی است. درکشورهای پیشرفته این ارتباط از ابتدا تاکنون حفظ شده، و در واقع، مسیر توسعه، تعلیم، تربیت و پیشرفت تکنولوژی آنها، از مسیر دانشگاه بوده است.

در ادامه ناخدا یکم «عباس فاضلی نیا فرمانده کارخانجات نداجا در نشست با مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با اشاره به نقش تعیین کننده نیروی دریایی به عنوان حافظ اقتصاد کشور در هشت سال دفاع مقدس بیان کرد:98 درصد صادرات ایران در زمان 8 سال دفاع مقدس، با تلاش شبانه روزی و اتخاذ تدابیر و تاکتیک‌های خاص نیروی دریایی ارتش با موفقیت انجام شد.

فرمانده کارخانجات نداجا گفت: ناوشکن سنگین جماران نخستین نمونه از کشتی‌های جنگی ساخت ایران است که در سال ۸۸ رونمایی شد و سال گذشته ناو سهند، سومین ناوشکن ایران در بندرعباس به ناوگان دریایی جنوب کشور ملحق شد و ایران در حال حاضر در زمینه خط تولید ناوشکن‌ها فعال است.

فرمانده کارخانجات ارتش با بیان اینکه ساخت زیر دریایی نشان دهنده سطح بالای تکنولوژی در ایران است اظهار داشت: تنها کشورهای محدودی در جهان می توانند زیر دریاییهای سنگین را بازتعمیر کنند،و در ایران، باز تعمیر زیر دریایی سنگین طارق، در کارخانجات نیروی دریایی ارتش صورت پذیرفت.

وی افزود: ما هیچگونه دغدغه و نگرانی در حوزه دفاع از کشور نداریم و وجب به وجب مرزهای آبی در اختیار ماست، لذا نیاز هست مسئولین دانشگاه با تدابیر لازم، مجموعه دانشگاهی خود را در این زمینه آگاه سازند و ما هم تلاش خواهیم کرد مسیر پیشرفت را ادامه دهیم تا به افق و چشم اندازی که در حوزه علم و فناوری ترسیم شده است، برسیم.