مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور: شناسایی نیازهای مردم جامعه اولین نکته حائز اهمیتی است که در رویداد شتاب مطرح می شود

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۳ کد : ۴۷۰۵۳ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، دکتر محمدحسین موسی زاده مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در گردهمایی با  روسا/کارشناسان پژوهش، فناوری و کارآفرینی مراکز آموزش علمی کاربردی استان و شرکت های داخلی و صنایع استان گفت: اساس برگزاری استارت آپ ها در کل ایران دارا بودن پتاسیل، شناسایی و توانمند سازی ایده های برتر است.

وی ادامه داد: شناسایی نیازهای مردم جامعه اولین نکته حائز اهمیتی است که در رویداد شتاب مطرح می شود. از این رو فراخوان استارت آپ برای عموم مردم است و باید در نظر گرفت مردم چه می خواهند و چه ایده ای را مطرح می کنند.

مدیرکل دفتر پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه برگزاری رویداد های شتاب به دانش مردم منطقه نیازمند است، ادامه داد:طبق تحقیقات کشور آمریکا، ایده ها، در هر موضوع تخصصی 50 درصد از سوی کسانی مطرح می شود که یا کار می کنند یا ورشکست شده اند و 18 تا 20 درصد توسط گروه مصرف کننده محصول در دور همی ها و 10 تا 11 درصد ایده، توسط دانشگاهیان مطرح می شود.

وی بیان کرد: علت انتخاب رویداد شتاب خرما در استان هرمزگان، دانش خرما و فراوانی این محصول است و ایران جز 4 کشور تولید کننده خرما در کشور، و هرمزگان دومین تولید کننده خرما در ایران است، از این رو، ایده های خوبی برای ارائه وجود دارد که می توان با آن به ارزش افزوده خوبی دست یافت.و امیدواریم با برگزاری رویداد شتاب در بحث خرما تحول ایجاد کنیم و مسیرهای متنوعی را برای فروش ارائه کنیم.

دکتر محمدحسین موسی زاده اظهار داشت: عنوان رویداد در استارت آپ ها نشان دهنده حرکت رو به جلو است. هدف در استارت آپ فروش محصول خام نیست، بلکه با توجه به نیاز مردم  منطقه، گرفتن ایده ها و دانش ضمنی آنان است که با تولید محصول جدید در نهایت کسب ثروت کنیم.

وی افزود: مراکز علمی کاربردی در ایران می توانند، ایده را بگیرند، سهام دار شرکت شوند،و به عنوان یک شرکت دانش بنیان، توسعه دهند و تولید کنند.

گفتنی است؛ شرکت کنندگان در جلسه توضیحاتی را پیرامون کسب و کار خود مطرح کردند و در پایان پرسش و پاسخ در خصوص استارت آپ صورت گرفت.