مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشورگفت:دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به گستردگی که دارد می تواند در زمینه مهارتی در رفع مشکلات صنعت اثر گذار باشد

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۹ کد : ۴۷۰۲۴ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید هرمزگان، با حضور رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی و با مشارکت شرکت‌های داخلی و صنایع استان، روز دوشنبه20آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه های استان واقع در سه راه جهانبار افتتاح شد.

دکتر موسی زاده، مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در حاشیه برگزاری این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه با همکاری صنعتگران و دانشگاهیان می تواند نقش موثری در رفع معضلات صنایع استان ایفا کند.

وی بیان داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به گستردگی که دارد، مانند سایر دانشگاههای دیگر از ارکان های مهم نظام آموزش کشوراست که در زمینه مهارتی در رفع مشکلات صنعت اثر گذار است.

مدیرکل دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار داشت: این دانشگاه تاکنون  با راه اندازی بیش از 130 مرکز نوآوری- تخصصی و ایجاد کمپ های نوآوری و اشتغال می تواند در جهت رفع نیازهای صنایع استان اثر گذار باشد.

وی افزود: در راستای نیازهای استان روز سه شنبه با همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بحث ایده شو در زمینه علوم و فنون دریایی، و هفته آینده نخستین کمپ کارآفرینی در زمینه علوم و فنون دریایی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و سایر ارگانها برگزار می گردد.

گفتنی است؛ نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید هرمزگان با محوریت نیازمندی‌های فناوری وارداتی صنایع وتوانمندی‌های ساخت داخل و با هدف رفع نیازهای صنایع هرمزگان، با حضور ۸ واحد علمی و دانشگاهی برگزار گردید.