رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان: آموزش مبتنی بر مهارت با توجه ویژه به درس کاربینی و کارورزی ۲-۱ تحقق می یابد

۰۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۴۶۸۴۶ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی پارسیان، مراسم آشنایی با دانشگاه جامع علمی کاربردی ویژه دانشجویان جدیدالورودمهر 98، بعد از ظهر روز چهارشنبه اول آبان با حضور دکتر جاودان رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان هرمزگان، و مسئولین واحد استانی، معاون فرماندار شهرستان پارسیان، مدرسین و دانشجویان در سالن اجتماعات مرکز آموزش برگزار شد.

کمالی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی پارسیان، ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود گفت: رسالت دانشگاه علمی کاربردی مهارت آموزی است، این دانشگاه علاوه بر علم و دانش، کار و عمل را در کنار خود دارد و خروجی آن در نهایت یک فرد متخصص و کاردان ماهر در حیطه شغلی خود یا یک دانش آموخته کارآفرین است .و این مرکز، برای تحقق این امر، تمام تلاش و سرمایه خود را به کار برده و کارگاه هایی با تجهیزات و امکانات کامل را در اختیار دانشجویان قرار داده و همچنین به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با محیط واقعی کار، موافقت همکاری و همراهی اداره ها، شرکت های صنعتی و مراکز فنی و حرفه ای شهرستان پارسیان را با این مرکز آموزشی جلب نموده است.

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی پارسیان با اشاره به وجود مدرسین کاردان و فرهیخته در مرکز آموزش، به دانشجویان تاکید کرد، که از تمام این امکانات و ظرفیت ها بهره گیرند تا بتوانند  در آینده به شغل و تخصص مطلوب خود دست یابند.

در ادامه این مراسم، دکتر جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، ضمن تبریک سال تحصیلی جدید به دانشجویان، باتوجه به اهداف و فلسفه وجودی دانشگاه علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با این هدف پا به عرصه گذاشت که نیروی ماهر مورد نیاز جامعه را تربیت کند و از این رو، این دانشگاه، دانشگاه نسل سومی و کارآفرین نام گرفت.

این مقام مسئول بر اهمیت آموزش مبتنی بر مهارت تأکید کرد وگفت: در دانشگاه علمی کاربردی،تحقق این امر، مبتنی بر توجه ویژه به درس کاربینی و کارورزی 2-1 می باشد. و دانشجو باید حتما از ساعات و جلسات اختصاص داده شده به این واحد، بهره لازم و کافی را ببرد.

وی در ادامه با خطاب به دانشجویان مشمول خدمت نظام وظیفه گفت: سنوات بیش از حد مجاز برای دانشجو مشمول، محدودیت قانونی دارد.

در پایان مراسم، مسئول نظارت و ارزیابی،مسئول فرهنگی دانشگاه به بیان توضیحاتی در خصوص حوزه مربوطه پرداختند .و پرسش نامه طرح کارنامه سلامت روان، به منظور بررسی و پیگیری وضعیت سلامت روانی دانشجویان و همچنین برنامه ریزی های دانشگاهی در این زمینه، بین دانشجویان جدید الورود مهر98 مرکز آموزش علمی کاربردی پارسیان توزیع شد.