پیام تبریک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۲ کد : ۴۶۳۱۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، رئیس دانشگاه در پیامی آغاز سال تحصیلی را به دانشجویان و دانش آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ

خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌‏اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد.

ورود به دانشگاه،آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران.

دانشگاه بعنوان مجموعه ای فعال و اثرگذار در عرصه فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، پژوهشی و تولید علم، نقش مهم و تعیین کننده ای در پاسخگویی به نیازهای امروز و آینده کشور ایفا می کند.

اینجانب آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانم.

موسی جاودان

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان