حضور پر رنگ مرکز نوآوری علمی کاربردی شهرداری قشم در هجدهمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۵ کد : ۴۶۲۶۶ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم، این رویداد بین المللی که از معتبرترین نمایشگاه های تخصصی حوزه شیرینی و شکلات در خاورمیانه است با حضور بیش از 300 فعال داخلی و خارجی در زمینه شیرینی و شکلات برگزار گردید.

مرکز نوآوری علمی کاربردی شهرداری قشم به همراه مرکز رشد علمی کاربردی قند کرج به عنوان تنها مراکز دانشگاهی علمی کاربردی، در سالن پژوهش b38 هجدهمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران که از روز جمعه 22 شهریور الی دوشنبه 25 شهریورماه98 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار گردید، حضور داشتند.

مهندس روشن زاده سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم، هدف از شرکت در این نمایشگاه را معرفی مرکز نوآوری جزیره قشم، به عنوان یک مرکز دانش بنیان در زمینه گردشگری و صنایع غذایی بومی محلی، به شرکت ها و فعالین بخش شیرینی و شکلات دانست.

این مقام مسئول با توجه به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: می طلبد کلیه مراکز آموزشی به سمت فعالیت پژوهشی و کارآفرینی رفته و به رشد و توسعه فناوری کمک نمایند. روشن زاده ابراز امیدواری کرد که کشور عزیزمان همانند کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته، می بایست بیش از پیش به دانشگاه علمی کاربردی بها دهد، چرا که این دانشگاه می‌تواند با پرورش نیروی ماهر و کارآفرین کمک بیشتری به سیستم اقتصادی کشور نماید.

وی در حاشیه این نمایشگاه، از تمامی شخصیت های حقیقی وحقوقی، اساتید دانشگاه، دانشجویان، ادارات، شرکت ها، شهرداری، فرمانداری، سازمان منطقه آزاد و فعالین حوزه پژوهشی و کارآفرینی خواست که با دانشگاه علمی کاربردی همکاری لازم را داشته باشند.

گفتنی است این نمایشگاه در حالی به پایان رسید که غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور علی الخصوص مرکز نوآوری علمی کاربردی شهرداری قشم، از پر بازدید ترین غرفه های پژوهشی بود که نظر بسیاری از مشتاقان را به خود جلب نمود، و در این راستا 9 تفاهم نامه همکاری فیما بین مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم و سایر شرکت های حاضر در این نمایشگاه به امضا رسید.