پیام تبریک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان به مناسبت فرا رسیدن سال ۹۸

۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۰ کد : ۴۳۱۰۷ اخبار

دکتر جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در پیامی فرا رسیدن سال نو را به تمامی دانشگاهیان تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

یا مقلب القلوب و الابصار  یا مدبر اللیل و النهار  یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

نخستین روز بهار، آغازی برای اعتدال، طراوات، نشاط و شادابی و نوروز، عید شکوفایی، پویایی، بالندگی، نوخواهی و نواندیشی است. دین مبین اسلام نیز جلوه هایی از معرفت دینی را درآن به یادگار گذاشته است و آنان که سرای دیده و دل را از زنگارها صیقل دهند و ضمیر وجود را از هرگونه گناه و نافرمانی پاک و پیراسته نگاه دارند، نوروزی دل انگیز و سرسبزتر خواهند داشت.

خداوند یگانه را سپاس که مجالی عنایت نمود تا سالی سرشار از هم‌دلی و هم‌زبانی، تعامل، تفاهم، تبادل افکار، آراء و تجربیات را پشت سر بگذاریم و توفیقی عطاء فرمود تا خدمتگزاری کنیم. اینک در آستانه فصل شکوفایی و آغاز رویش در طبیعت، بهانه‌ای است که در این فصل با تفکر و اندیشه در بازآفرینی طبیعت به نوآوری و نوسازی در کار خود بپردازیم.

لازم است در آستانه سال جدید، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان در سالی که گذشت و با استعانت از آفریدگار جهان فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طیبعت است به شما و خانواده محترمتان تبریک گفته و از  آستان حضرت احدیت توفیقات روز افزون  برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران، مسألت می نمایم.

امید که با تشریک مساعی، همدلی و هم زبانی بتوانیم سهم مهمی در راستای تحقق آرمان های مقدس جمهوری اسلامی ایران برداریم.

موسی جاودان

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان