رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان: یکی از عوامل اصلی در توسعه پایدار، تربیت نیروی انسانی ماهر است

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۲۹۷۲ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست صمیمانه با شرکت پترو صنعت گامرون، با هدف تعامل دوجانبه در زمینه تربیت تکنیسین ماهر، به تأثیر دانشگاه در ارتقاء منزلت اجتماعی افراد جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از عوامل اصلی در توسعه پایدار این صنعت،تربیت نیروی انسانی ماهر است. و صنایعی مثل پتروشیمی که مانع خروج سرمایه های ملی به صورت خام هستند، سهم بالایی در توسعه کشور دارد.

در ادامه مهندس واحدی مدیر عامل شرکت پترو صنعت گامرون گفت: این واحد تنها واحد احیاء کاتالیست نقره در کشور است که در این زمینه اقدامات پژوهشی نیز صورت گرفته است.

مدیر عامل شرکت پترو صنعت گامرون بیان داشت: مجتمع پترو صنعت گامرون دارای شرکت دانش بنیانی است که محصول استراتژیک هگزامین را صادر می کند. از این رو دیدگاه پژوهش، تحقیق و توسعه برای بهینه سازی فرایند ها درشرکت بسیار مهم است. وی در ادامه افزود: هرمزگان در 10 سال آینده قطب پتروشیمی کشور است. و این صنعت حداقل، به 48 هزار نیروی توانمند نیاز دارد.

در پایان دو طرف ابراز علاقمندی کردند که در آینده همکاریهای فیمابین ادامه پیدا کند.