جشن بزرگ دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان برگزار شد

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۶ کد : ۴۲۶۵۳ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، جشن دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با حضور دکتر سیداحمدرضا پیش بین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، دکتر موسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، آبتین امیری عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس، مدیران استانی، رؤسای مراکزآموزش علمی کاربردی استان و جمعی از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، در سالن اجتماعات مرکز مدیریت آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری بندرعباس برگزار شد.

دکتر سیداحمدرضا پیش بین  با قدردانی از تلاش‌های ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان و مراکز تحت پوشش گفت:۲۷سال قبل هسته اولیه دانشگاه جامع علمی کاربردی شکل گرفت لذا مدعی هستیم این دانشگاه مولود انقلاب است و بر اساس نیازهای جامعه انقلابی شکل گرفته است.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: ما معتقدیم در این دانشگاه دانشجو بر اساس نیاز منطقه تربیت می شود و مسئولین استان ها باید اهتمام داشته و محیط کار را فراهم کنند که اگر چنین نباشد و ظرفیت ها ایجاد نشود عملاً فعالیت ما به کارآفرینی منجر نخواهد شد. در استان هرمزگان هم با جایگزینی مراکز تعطیل شده باید حداقل، بیست مرکز قوی داشته باشیم. البته از اقدامات پیش رو تشکیل کانون های دانش آموختگان است که پیشنهاد می کنم برای استان هرمزگان هسته اولیه کانون از میان همین فارغ التحصیلان انتخاب و کانون دانش آموختگان استان هرمزگان تشکیل شود.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی  کشور با اشاره به اینکه با توجه به نیاز کشور اصراری برای ایجاد مقاطع ارشد و بالاتر نداریم اظهار داشت: به خانواده دانش جویان دانشگاه جامع علمی کاربردی بخاطر هدایت فرزندان به سمت این دانشگاه تبریک عرض میکنم چون این دانشگاه به دنبال بالفعل رساندن توانمندی فرزندان شما در قالب آموزش مهارتهاست و ما در این دانشگاه افتخارمان این است که بیشترین رشته هایمان کاردانی است و برنامه ریزی هایمان هم بر اساس تنظیم برنامه و رشته ها ۶۰ درصد در کاردانی و ۴۰درصد کارشناسی باشد و در آینده در یکی دو رشته خاص صنعتی درصورت مهیا شدن امکانات توسط این دانشگاه تقاضای ایجاد مقطع ارشد پذیرفته می شود.

وی افزود: در واحد‌های درسی هم برنامه ما اینست که ۷۰درصد واحدها عملی و ۳۰درصد نظری باشد.

برای حفظ منزلت اجتماعی دانش آموختگان تلاش می کنیم

دکتر موسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در مراسم جشن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی با قدردانی از حضور سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت :منزلت اجتماعی افراد به عوامل مختلفی بستگی دارد، برخی منزلت اجتماعی را در کسب درآمد بیشتر، بعضی در شهرت و عوامل دیگر می دانند وی افزود یکی از شاخه های منزلت اجتماعی، منزلت هویتی است و هدف از برگزاری مراسم جشن دانش آموختگی در حقیقت تقویت منزلت اجتماعی و هویتی دانشجویان است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان در ادامه با اشاره به مسئولیت خطیر افراد در جامعه افزود: همه افراد در قبال خود و جامعه مسئولند و برای ایفای این مسؤلیت نیز باید با تمام توان تلاش کرد. امیدوارم دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی، با درک مسئولیت و مراقبت از خود، در زندگی فردی و اجتماعی، با علم و مهارتهایی که کسب کرده اند ،موفق باشند .

دیدگاه پشت میز نشینی مانع کار آفرینی است

آبتین امیری عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس و هیئت علمی دانشگاه پیام نور، با اشاره  به ضرورت تربیت نیروی کارآفرین گفت: متأسفانه علیرغم تعداد بالای فارغ التحصیلان و متقاضیان کار در هرمزگان با کمبود نیروی متخصص روبرو هستیم این مشکل آموزش عالی ماست که نتوانسته در حوزه صنعت و حوزه های تخصصی نیرو تربیت کند . علیرغم اینکه در آموزش قوی هستیم در خروجی و کاربردی کردن آموخته ها مشکل داریم.

عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه به وضعیت آموزش عالی در کشور هند پرداخت و افزود :هند تقریبا کشوری درحال توسعه مانند کشور ماست اما در این کشور کارآفرینانش بیشتر از فارغ التحصیلان دانشگاهی ماست .آنها می خواهند تا سال ۲۰۳۰قدرت اول اقتصادی جهان شوند یعنی چین ،آمریکا و کشورهای برتر اقتصادی را پشت سر بگذارند .تا همین جا خود را به ۵کشور برتر اقتصادی رسانده اند .

کشور چین را ببینید الان جز کشورهای اول اقتصادی دنیاست .این اتفاق جز با تربیت نیروی ماهر و کارآفرین محقق نمی شود

باید از این الگوها بخوبی بهره بگیریم ماکشور ثروتمندی هستیم و با اتکا به نیروهای توانمند و کار آفرین می توانیم در دنیا نقش آفرین باشیم

وی با اشاره به لزوم حرکت در مسیر تربیت نیروی کارآفرین گفت : متأسفانه دیدگاه پشت میز نشینی مانع کارآفرینی شده و امیدواریم مراکز آموزش عالی کشور. با درک نیازهای جامعه به سمت تربیت نیروی ماهر حرکت کنند.

گفتنی است در این مراسم با قرائت سوگند نامه و تقدیم 146 لوح یادبود مراسم به تمامی دانش آموختگان و اجرای برنامه های شاد و متنوع فرهنگی به پایان رسید.