جشنواره غذا های بومی و صنایع دستی به مناسبت هفته پژوهش و حمایت از کارآفرینان بومی

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۱۶۰۲ اسلایدر اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم، جشنواره غذا های بومی و صنایع دستی در تاریخ 26 و 27 آذر ماه به مناسبت هفته پژوهش و حمایت از کارآفرینان بومی در مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری قشم با حضور دکتر موسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  استان هرمزگان. برگزار شد.

 دکترموسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ضمن بازدید از تمامی غرفه ها، بانوان کارآفرین را به گسترش دادن محصولاتشان و همکاری با مراکز نوآوری تشویق کرد.

وی اذعان کرد: در این مراکز تلاش خواهیم کرد تا ارتباط بین دانشجویان و کارآفرینان را به منظور استفاده از تجربیات آنها برقرار کرده و شبکه‌ای بین دانشگاه، صنایع و کارآفرینان ایجاد کنیم.

مهدی روشن زاده در حاشیه این جشنواره اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره، شناخت و اهمیت معرفی غذاهای سنتی و محلی، صنایع دستی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم، سنتی و حمایت از زنان کارآفرین در مرکز نوآوری فرهنگ و هنر مرکز قشم است.


نظر شما :