دکتر جاودان با صدور پیامی ولادت رسول اکرم (ص)، حضرت امام جعفرصادق (ع) و هفته وحدت را تبریک گفت
دکتر موسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، با صدور پیامی ولادت رسول اکرم (ص)، حضرت امام جعفرصادق (ع) و هفته وحدت را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا
هفته وحدت بیانگر حرکت عظیم مسلمین جهان در تجلی وحدت و اتحاد جهان اسلام و پاسخی روشن به تفرقه و نفاق دشمنان اسلام در راستای نقشه های شوم آنان است.حضرت محمد مصطفی (ص) با حضور پر برکت خود جهان هستی را معنایی دیگر بخشید و مردم سراسر گیتی را از انوار ملکوتی اسلام، دین رحمت و شفقت، صلح و عدالت، بهره مندساخت. و راز ماندگاری، اقتدار و استقلال مسلمین، تقویت و ترویج وحدت و یکدلی، بین آنان است.
اینجانب، فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد خجسته حضرت ختمی مرتبت، حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت فرخنده پیشوای صالحین و صادقین، حضرت امام جعفرصادق (ع) را به جامعه دانشگاهی و مردم شریف و متدین استان هرمزگان، تبریک و تهنیت عرض مینمایم و امیدوارم از الطاف بیکران این ایام مبارک و خجسته که مملو از شادی و سرور، امید و ایمان است به شایستگی بهره مند شده و با تداوم وحدت پایدار، موفق و مؤید باشید.
موسی جاودان
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان

نظر شما :