کارگاه آموزشی ارزیابی سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی در دانشگاه جامع استان هرمزگان برگزار شد

۱۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۲ کد : ۳۹۱۵۱ اسلایدر اخبار
بمنظور اجرایی نمودن مصوبات و بخشنامه های ابلاغی هیأت رئیسه دانشگاه جامع علمی کاربردی، کارگاه آموزشی ارزیابی سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ، پیرو مصوبه جلسه 1397/01/26 هیئت رییسه دانشگاه مبنی بر لزوم اجرای طرح ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزشی در سال 1397 و بخشنامه شماره 97/12702/م مورخ 1397/04/09 ابلاغی معاونت نظارت و سنجش دانشگاه، کارگاه آموزشی ارزیابی سطح بندی مراکز آموزش علمی کاربردی استان با هدف کیفیت سنجی و کیفیت بخشی به آموزش های علمی کاربردی استان تشکیل یافت.

شایان ذکر است که این کارگاه باحضور معاونت علمی دانشگاه، مسئول نظارت و ارزیابی دانشگاه، و رؤسا و کارشناسان آموزش مراکز علمی کاربردی در محل جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان برگزار و اهداف و بخشنامه ارسالی از سوی سازمان مرکزی توسط حوزه نظارت و ارزیابی به حاضرین تبیین گردید.

گفتنی است، در پایان کارگاه، میان کارشناسان دانشگاه جامع استان و رؤسا و نمایندگان مراکز آموزش علمی کاربردی پرسش و پاسخ صورت پذیرفت.