آیین گرامیداشت شهید دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان برگزارشد

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۹۰۲۸ اسلایدر اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، آیین گرامیداشت شهید دکترمصطفی چمران و روز بسیج اساتید، با حضور استاندار هرمزگان، سردار ترابی فرمانده سپاه امام سجاد (ع) و دکتر کامرانی مسئول سازمان بسیج اساتید استان هرمزگان و مسؤولان دانشگاههای این استان، چهارشنبه۳۰ خرداد ماه ۱۳۹۷ به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، آیین گرامیداشت شهید دکترمصطفی چمران و روز بسیج اساتید، با حضور استاندارهرمزگان، سردار ترابی فرمانده سپاه امام سجاد (ع) و دکتر کامرانی مسئول سازمان بسیج اساتید استان هرمزگان و مسؤولان دانشگاههای این استان، چهارشنبه 30 خرداد ماه 1397 به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، در مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری هرمزگان، برگزار شد.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، در این آیین اظهار داشت: برخی افراد دارای تریبون، نااُمیدی به جامعه تزریق می کنند که جای تعجب دارد و سم مهلکی برای جامعه است.

دکتر جاودان افزود: معلمان، مدرسان دانشگاه ها باید به جامعه امید ببخشند و روحیه تدبیر و امید در جوانان را افزایش دهند.