برگزاری ششمین کمیته کارگروه بررسی توانائی علمی مدرسان غیر خبره مراکز علمی کاربردی استان

۱۷ تیر ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۱۹۲۷ اخبار شیرپوینت
ششمین کمیته کارگروه بررسی توانائی علمی چهارمین سری از مدرسان غیر خبره  مراکز استان برگزار گردید.
برگزاری ششمین کمیته کارگروه بررسی توانائی علمی مدرسان غیر خبره  مراکز علمی کاربردی استان

به‌دنبال رویکرد دانشگاه در خصوص جذب مدرسان کارآمد و ارتقای سطح کیفی آموزش در مراکز تحت نظارت، در ادامه بررسی صلاحیت علمی مدرسان استان، ششمین کمیته کارگروه بررسی توانائی علمی چهارمین سری از مدرسان غیر خبره با ریاست جناب آقای دکتر مرادی، رئیس محترم واحد استانی و اعضاء محترم کارگروه، صبح روز یک‌شنبه مورخ 16/04/1392 در محل واحد استانی برگزار گردید. در این کمیته که تا بعد از ظهر نیز ادامه داشت از مجموع 50 مدرس معرفی شده از سوی مراکز علمی کاربردی استان  و بررسی 47 پرونده جهت مصاحبه :
38 مدرس مطابق فایل جدول زیر، تأیید و 9 مدرس، رد و 3 مدرس نیز غائب بودند.

دریافت فایل اسامی مدرسین تایید شده