دومین دوره آموزشی تربیت مدرس مهارت عمومی در استان هرمزگان برگزار شد(+تصاویر)

۰۱ تیر ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۱۹۲۶ اخبار شیرپوینت
برگزاری دوره های آموزشی مهارت افزایی مدرسین دانشگاه گامی بلند در راستای نیل به اهداف عالی دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.
دومین دوره آموزشی تربیت مدرس مهارت عمومی در استان هرمزگان برگزار شد(+تصاویر)

دومین دوره آموزشی مهارت های عمومی تربیت مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی هرمزگان طی سه روز از چهارشنبه 29 لغایت 31 خرداد ماه 92 با حضور دکتر همایون روحیان رئیس امور مدرسان و اعضای هیأت علمی دانشگاه، دکتر عباس مرادی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان هرمزگان و جمع کثیری از اساتید و مدرسان مراکز آموزشی علمی کاربردی در سالن فرهنگ مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر خلیج فارس بندرعباس برگزار شد.
رئیس مرکز امور مدرسان دانشگاه علمی کاربردی گفت: این دوره به منظور ارتقا سطح مهارتی مدرسان دانشگاه برگزار می شود. دکتر همایون روحیان افزود: در این دوره مدرسان با شیوه ها و متدهای جدید ارائه دروس، رفتار و روابط انسانی، مبانی نظام آموزش مهارتی، فن برقراری ارتباط و اصول تعلیم و تربیت اسلامی آشنا می شوند. وی اضافه کرد: پایه توسعه اقتصادی و فرهنگی یک کشور نیروی انسانی ماهر و کار آزموده است. دکتر روحیان با اشاره به این موضوع که اساتید مجرب و خبره و آشنا به زیر و بم مباحث تئوریک و فنی سالیان سال می تواند منشأ خدمات سازنده ای برای مملکت باشند. وی با اشاره به منزلت و جایگاه شامخ اساتید در تربیت نیروی کار مورد نیاز آینده جامعه ایرانی، بیان داشت: آسودگی خیال و تأمین زندگی اساتید از مباحثی است که باید به صورت ویژه در نظر گرفته شود. رئیس مرکز امور مدرسان و اعضای هیات علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر ترسیم فضای جامع کلاس های درس این دانشگاه، اظهار داشت: آموزش ها باید مستمر و بر پایه روش های جدید تحقیقاتی و منطبق بر آخرین دستاوردهای علمی جهان باشد. دکتر روحیان هرمزگان را یکی از استانهای پیشرو و پیشگام در ارائه روش های نوین علمی در کشور دانست و گفت: هرمزگان اولین استان برگزار کننده دومین دوره های مهارتی عمومی تربیت مدرس می باشد. وی یادآور شد: دوره های تکمیلی به صورت تخصصی و کوتاه مدت در آینده ای نزدیک برای مدرسان برگزار خواهد شد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد هرمزگان با ابراز خرسندی از فراهم شدن فرصتی در جهت ارتقا علمی سطح مدرسان این دانشگاه، گفت: در چند سال اخیر گام های خوبی در توسعه بخش های اقتصادی و شغلی با توسعه مهارتهای آموزشی و اشتغال دانش بنیان در استان برداشته شده است. دکتر عباس مرادی با اشاره به این موضوع که دوره های آموزش تربیت مدرس می تواند خلاء های موجود آموزشی را پر نماید، افزود: یکی از چالش های عمده مراکز علمی و کاربردی فقدان مدرسان تعریف شده به لحاظ مهارتی و متفاوت با سایر دانشگاه های کشور بود. وی با تاکید بر قابلیت های اقتصادی، تجاری و صنعتی بی بدیل استان هرمزگان در قیاس با سایر استانها، گفت: توسعه مراکز آموزش عالی علمی و مهارتی و به تبع آن دانشگاه جامع علمی کاربردی سبب به وجود آمدن اشتغال پایدار در منطقه خواهد شد. دکتر مرادی با اشاره به این موضوع که هم اکنون 14 هزار دانشجو در 24 مرکز استانی مشغول به تحصیل می باشند.
شایان ذکر است در این دوره سه روزه آموزشی اساتید چون دکتر صدری،دکتر بهرنگی، دکتر شیخی، حجت الاسلام ذاکری و رضا برومند به ارائه مباحثی در زمینه های نظام آموزش نظری و مهارتی، شیوه و فنون تدریس، رفتار و روابط انسانی، فن برقراری ارتباط، مهارت های سنجش و ارزیابی، کیفیت آموزشی تدریس و اصول تعلیم و تربیت اسلامی پرداختند.