جلسه هماهنگی مدرسان با رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب استان هرمزگان

۲۳ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۱۸۲۳ اخبار شیرپوینت
جلسه هماهنگی مدرسان با رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب در سالن اجتماعات ساختمان آموزشی مرکز برگزار گردید.
جلسه هماهنگی مدرسان با رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی میناب استان هرمزگان

سید ابراهیم موسوی رئیس مرکز ضمن خوشامد گویی و تشکر از حضور اساتید در جلسه، در رابطه با فعالیت‌ها و عملکرد یک ساله مرکز از نظر آموزشی و پژوهشی سخنانی ایراد نمودند. وی تصریح کرد با توجه به نقاط ضعف در سطح مرکز به منظور کیفیت بخشی مسایل آموزشی و پژوهشی نیازمند همکاری اساتید هستیم.

ایشان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت رضایتمندی واحد استانی و کشوری را نیازمند رعایت و برخورداری از استانداردهای آموزشی دانستند و ادامه دادند: برنامه‌ریزی برای تشکیل گروه‌های آموزشی می‌تواند ضمن تقویت جایگاه مدرسان یک تحول در حوزه آموزشی مرکز محسوب شود .

در ادامه صباحی زاده مدیریت آموزشی پژوهشی مرکز ضمن تائید بر تشکیل گروه‌های آموزشی تخصصی، تاکید کردند با مشخص شدن گروه‌های آموزشی تخصصی می‌توان وضعیت موجود را آسیب‌شناسی و راهکارهایی در جهت ارتقاء و پویایی کارهای پژوهشی دانشجویی ارائه داد.

در پایان نیز اساتید نظرات و پیشنهادات خود را مبنی بر تقویت و بهبود نواقص سطح آموزشی، علمی و پژوهشی بیان نمودند.


نظر شما :