کارگاه آموزشی سامانه ملی کارورزی برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه ملی کارورزی منطقه ۸ دانشگاه

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۳ کد خبر : ۳۷۵۵۶ اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۸
کارگاه آموزشی سامانه ملی کارورزی منطقه ۸ دانشگاه با هدف ایجاد نظام هماهنگ و یکپارچگی در کار آموزی در سطح کشور به میزبانی استان هرمزگان،۱۳ دی ۹۶ برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی سامانه ملی کارورزی منطقه ۸ دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، کارگاه آموزشی سامانه ملی کارورزی منطقه 8 دانشگاه با هدف ایجاد نظام هماهنگ و یکپارچگی در کار آموزی در سطح کشور با حضور موسی جاودان، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، علی زنوزی رئیس گروه کار آموزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، فاطمه سادات گلابچی کارشناس مسئول گروه کار آموزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، کارشناسان واحدهای استانی کرمان و سیستان وبلوچستان وکارشناسان مراکز آموزش علمی کاربردی به میزبانی استان هرمزگان،13 دی 96در سالن اجتماعات مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر عباس برگزارشد.

رئیس دانشگاه جامع استان با قدردانی ازبرگزاری کارگاه سامانه ملی کارورزی گفت: با توجه به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی که همان مهارت آموزی است، می بایست موضوع کاروزی را جدی بگیریم و در قبال افرادی که با امید به آینده وکسب مهارت به دانشگاهها خصوصا دانشگاههای علمی کاربردی می آیند، حس مسئولیت و برنامه ریزی درست داشته باشیم

علی زنوزی، رئیس گروه کار آموزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران : با اشاره به سامانه کار آموزی الزامات سامانه را به سه دیدگاه دانشجو، دانشگاه و وزارت علوم و صنعت تقسیم کرد . وی تأکید کرد :ما در بازه زمانی آموزش می توانیم افراد کار آمد را جهت جذب و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز شناسایی کنیم  و آنان را در مراکز صنعتی بکار بگیریم.و در ادامه فاطمه سادات گلابچی، کارشناس مسئول گروه کار آموزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران مطالبی را در مورد ثبت نام، پذیرش در سامانه کارورزی ارائه نمودند.

گفتنی است کارگاه آموزشی سامانه ملی کارورزی منطقه 8 دانشگاه  با پرسش و پاسخ و ارائه راهکار خاتمه یافت.