محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نشست خبری در بندرعباس:

نظارت ،ماموریت گرایی و هویت بخشی به مراکز علمی کاربردی در دستور کار قرار دارد.

۰۹ دی ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۲ کد : ۳۷۴۵۹ اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۱۱۵۵
محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، سید احمد رضا پیش بین مشاور رئیس دانشگاه جامع و مدیر کل حوزه ریاست ومدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، چهارشنبه ۶دیماه در استان هرمزگان حضور داشتند. و در سفر یکروزه محمد حسین امید به استان هرمزگان ، دیدار ازخانواده معزز شهید اصغرحیدری، نشست با رؤسای مراکز علمی کاربردی استان، نشست با مدیر عامل منطقه آزاد قشم، مدیرعامل شرکت تاید واتر واحد هرمزگان و برگزاری نشست با خبرنگاران در دستور کار قرار داشت.
نظارت ،ماموریت گرایی و هویت بخشی به مراکز علمی کاربردی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان، محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، سید احمد رضا پیش بین مشاور رئیس دانشگاه جامع و مدیر کل حوزه ریاست ومدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، چهارشنبه 6دیماه در استان هرمزگان حضور داشتند.

محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در نشست با رؤسای مراکز علمی و کاربردی، خبرنگاران و رسانه های استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: واقعیت اینست که کمیت گرایی آسیب جدی به نظام آموزش عالی وارد کرده و دانشگاه جامع علمی و کاربردی هم از این امر مستثنی نیست لذا برای فایق آمدن بر این آسیب و کیفیت بخشی به نظام آموزشی، سه قدم عمده، نظارت ،ماموریت گرایی و هویت بخشی به مراکز علمی کاربردی را در دستور کار قرار دادیم.

امید با اشاره به لزوم هویت بخشی به مراکز علمی وکاربردی ، اظهار داشت: مراکز ما بعد از ۲۵سال برای اولین بار دارای اساس نامه مصوب می شوند و ما از اول امسال شروع کردیم. این اقدام با تصویب شورای گسترش مراکز آموزش عالی موجب می شود مراکز علمی و کاربردی دارای هویت حقوقی شوند و در چارچوب قواعد فعالیت نمایند .واساسنامه به کسانی داده می شود که تقاضای مرکز کرده باشند ومجوز مراکز قابل واگذاری نیست. آنهایی مراکز را جابجا کرده و انتقال داده اند واقعا مسیر بسیار سختی را در پیش خواهند داشت . ان شاءالله در کنار مراکز آموزش علمی کاربردی، مراکز نوآوری و رشد هم ایجاد می کنیم. تا بتوانیم به هدف واقعی نزدیک شویم

امید در خصوص وضعیت دانشگاههای کشور از حیث آموزشی و علمی گفت:

محمد حسین امید در تشریح وضعیت آموزشی مراکز علمی کاربردی استان هرمزگان اظهار داشت: در کل کشور تعداد دانشجو ها کاهش پیدا کرده است و این کاهش تا سال 1401ادامه خواهد داشت ولی در هرمزگان تعداد دانشجو افزایش داشته است و از این حیث رتبه اول کشور را داراست . از زمان مسئولیت موسی جاودان کیفیت آموزشی هم روند رو به رشدی پیدا کرده است . و روز به روز هم بهتر می شود .

در ادامه موسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان درجمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: رسالت مراکز علمی کاربردی، پاسخگویی به نیازهای جامعه است . لذا اولویت اصلی ما باید کمک به حل مشکل بیکاری و تربیت دانشجو براساس نیاز جامعه است . برای تحقق این امر تقویت تمایل به کار و ایجاد مراکز در محیط واقعی کار یک ضرورت است . رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان با تاکید بر نیاز سنجی و حرکت مراکز علمی به سمت دانشجوی توانمند و کار آفرین گفت: از مهرماه 1396احصاء نیازهای جامعه با هدف کمک به بخشهای مختلف صنعتی ، خدمات اجتماعی ، گردشگری و کشاورزی آغاز شده است .هرچند جامعه جوان ما گرایش به کسب مدرک دارد ، اما مدرسین باید تلاش کنند به دانشجویان، کار ، مهارت و حرفه آموزش داده شود، اگر در این راستا بتوانیم درست عمل کنیم قطعا" بیکاری کاهش پیدا خواهد کرد . مراکز علمی و کاربردی با همکاری بخشهای صنعتی ، کشاورزی وفرهنگی خواهند توانست نیروی متخصص و کارآفرین را تربیت کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی هرمزگان با اشاره به کاهش کد رشته محل مراکز استان اظهار داشت: از 225کد رشته محل به 153کد رشته محل کاهش یافته است. و در نظر داریم ایجاد رشته محل ها و دوره ها متناسب با نیاز واقعی بازار کار باشد .

گفتنی است در سفر یکروزه محمد حسین امید به استان هرمزگان ، دیدار ازخانواده معزز شهید اصغرحیدری، نشست با رؤسای مراکز علمی کاربردی استان، نشست با مدیر عامل منطقه آزاد قشم، مدیرعامل شرکت تاید واتر واحد هرمزگان و برگزاری نشست با خبرنگاران در دستور کار قرار داشت.