حضور دانشجویان علمی کاربردی در جشن ۱۶ آذر

تجلیل از ۲۷ دانشجوی فعال در حوزه های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی در روز دانشجو

۱۸ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۷۳۵۰ اسلایدر اخبار
تعداد بازدید:۹۹۲
به همت اداره فرهنگی، دانشجویی استان و با همکاری و مشارکت دانشجویان، مراسمی به مناسبت بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو برگزار گردید.
تجلیل از ۲۷ دانشجوی فعال در حوزه های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی در روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، به همت اداره فرهنگی، دانشجویی استان و با همکاری و مشارکت دانشجویان، مراسمی به مناسبت بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو سه شنبه 14 آذر 96 در مرکزآموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.

در این مراسم ضمن سخنرانی موسی جاودان رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و با اجرای برنامه های شاد و متنوع توسط هنرمندان استان این روز راگرامی داشتند.

گفتنی است از بخشهای جالب این مراسم، تریبون آزاد ویژه دانشجویان مراکز علمی کاربردی بود که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

در انتها ی مراسم به معرفی برنامه های فرهنگی، ورزشی دانشگاه جامع جهت مشارکت حداکثری دانشجویان و همکاری کارشناسان فرهنگی و دانشجویی مراکز آموزشی پرداخته، و از 27 دانشجوی فعال در حوزه های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی،توسط دانشگاه جامع تجلیل شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، مسئولین، هنرمندان و دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان حضور داشتند.